Δράσεις προβολής από τον ΕΟΤ

Δράσεις προβολής από τον ΕΟΤ

Δράσεις προβολής από τον ΕΟΤ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 424 ΦΟΡΕΣ

Eγκρίθηκε από τον γενικό γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Πάνο Λειβαδά το Πρόγραμμα Προώθησης και Προβολής του Ελληνικού Τουρισμού του α΄ εξαμήνου του 2015, που αφορά σε δράσεις, την εφαρμογή των οποίων ο Οργανισμός προγραμματίζει εντός του α΄ εξαμήνου και η διάρκεια της υλοποίησής τους δύναται να επεκτείνεται και στο β΄ εξάμηνο του έτους.

Το συνολικό κόστος των διαφημιστικών ενεργειών για τον Ε.Ο.Τ. ανέρχεται στο ποσό των 10,16 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ όπου απαιτείται η καταβολή του, πλέον 250.000 ευρώ για τυχόν απρόβλεπτα έξοδα υλοποίησης διαφημιστικών δράσεων, συναλλαγματικών διαφορών, τραπεζικών εξόδων αποστολής και λοιπών κρατήσεων και εξόδων.

Επίσης, εγκρίθηκε το Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός Δημοσίων Σχέσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας α΄ τριμήνου και α΄ εξαμήνου των Γραφείων ΕΟΤ Εξωτερικού για το έτος 2015 καθώς επίσης και η συμμετοχή της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΟΤ σε μία σειρά από δράσεις ενέργειες προβολής, συνολικού προϋπολογισμού 1,1 εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα αφορά σε:
-Οικονομική συμμετοχή στα έξοδα διοργάνωσης του ετήσιου Συνεδρίου της ΑΒΤΑ (Αssociation of British Travel Agents) στο COSTA NAVARINO 11-16/10/2015), ποσού 150.000 ευρώ.

-Συμμετοχή του ΕΟΤ στο πλαίσιο της προετοιμασίας έτους Ελλάδας στη Ρωσία και Ρωσίας στην Ελλάδα (2016 ) –ποσού 100.000 ευρώ.

-Οικονομική συμμετοχή του ΕΟΤ – ως Μέγας Χορηγός - στα έξοδα διοργάνωσης της 2ης έκθεσης GREKLAND PANORAMA (13-17/2/2015) ποσού 35.000 ευρώ.

-Συμμετοχή του ΕΟΤ στη διοργάνωση της Παγκόσμιας Διεθνούς ΄Εκθεσης ΕΧΡΟ 2015 που θα πραγματοποιηθεί στην ΙΤΑΛΙΑ/ΜΙΛΑΝΟ από 1/5/2015-31/10/2015 (συνεργασία με Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας/Μιλάνο και την Enterprise Greece S.A.) ποσού 100.000 ευρώ, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στον Προυπολογισμό Δημοσίων Σχέσεων Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας.

-Δημόσιες Σχέσεις Κεντρικής Υπηρεσίας ΕΟΤ, α΄ τριμήνου 2015, ποσού 250.000 ευρώ το οποίο θα επενδυθεί σε επιλεγμένες δράσεις δημοσίων σχέσεων, fam & press trips δημοσιογράφων και προσωπικοτήτων από το Εξωτερικό, αθλητικών καλλιτεχνικών, πολιτιστικών και άλλων προωθητικών εκδηλώσεων του ΕΟΤ στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

-Προϋπολογισμός Δημοσίων Σχέσεων Γραφείων ΕΟΤ Εξωτερικού α’ εξαμήνου 2015 ποσού 573.000 ευρώ, το οποίο θα αποσταλεί άμεσα μέσω Τραπέζης Ελλάδας, στα Γραφεία ΕΟΤ Εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένων εξόδων αποστολής μέσω Τραπέζης, προκειμένου να υλοποιηθούν άμεσα οι δράσεις Δημοσίων Σχέσεων Α΄ Εξαμήνου 2015.

Διαβάστε ακόμη

ΤUI Γερμανίας: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το 2025

ΞΕΕ: Ικανοποίηση για το «φρένο» της Ε.Ε. στις αθέμιτες πρακτικές της Booking

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές