Κρεμαστινός: δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός!

Κρεμαστινός: δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός!

Κρεμαστινός: δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 557 ΦΟΡΕΣ

Για όλους και για όλα μίλησε ο βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός προχτές το βράδυ στο κανάλι Ίριδα.

Φυσικά το ενδιαφέρον εστιάστηκε στο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, με τον κ. Κρεμαστινό να τονίζει ότι ο ίδιος δε θέλησε να συμβάλλει στον τεμαχισμό του ΠΑΣΟΚ γι αυτό κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να μη φύγει από το κόμμα ο Γιώργος.

Μάλιστα μιλώντας για τον Ανδρέα Παπανδρέου το μεγάλο του δάσκαλο όπως το χαρακτήρισε, θυμήθηκε όλα όσα έγιναν κατά την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ από τον ίδιο.

«Εξελέγη πρόεδρος από τα όργανά του ΠΑΣΟΚ δεν αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος», είπε ενώ όπως υπογράμμισε στην αρχή τον προσφωνούσαν ως προσωρινό πρόεδρο. Δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει ότι το κόμμα δεν ανήκει στον αρχηγό του ανήκει στα μέλη του, στους πολίτες.

Παράλληλα επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι ο ίδιος δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά ως υπουργός και ως βουλευτής έχει υπηρετήσει και έχει προσφέρει στον τόπο του, θυμίζοντας το θέμα με την πρόταση να επιβληθεί εισιτήριο 25 ευρώ στα νοσοκομεία. «Για μένα ήταν casus beli θα μπορούσα να καταψηφίσω και την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν παρέλειψε επίσης να πει ότι δεν έφυγε κανένα παραδοσιακό στέλεχος του κόμματος από το ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να φύγει ή να μείνει. Τέλος για το ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι πρέπει να αποκτήσει μία γλώσσα «θα είναι καλό και για τον ίδιο γιατί έχει πολυγλωσσία σε βασικά θέματα και αυτό είναι ανησυχητικό» δήλωσε.

B.M.

Διαβάστε ακόμη

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»