Ατυχία με Φάνη Παπαδόπουλο

Ατυχία με  Φάνη Παπαδόπουλο

Ατυχία με Φάνη Παπαδόπουλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Τράβηγμα υπέστη ο έμπειρος αμυντικός στο χθεσινό χαλάρωμα του Απόλλωνα Καλυθιών και δεν θα παίξει σήμερα κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών. Τελικός είναι το ματς για τους Καλυθενούς

Κομβικής σημασίας για τη συνέχεια της προσπάθειάς του για παραμονή στην Α’ κατηγορία, είναι για τον Απόλλωνα Κ. το παιχνίδι που δίνει σήμερα στις Καλυθιές με τον Ηρακλή Μαριτσών.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το συγκρότημα του Δημήτρη Σαλπιγκτίδη εμφανίζει τις τελευταίες αγωνιστικές βελτιωμένη εικόνα, δείχνοντας πως η σωτηρία είναι εφικτή, αρκεί να προσθέσει ως στοιχείο στο παιχνίδι του την αποτελεσματικότητα.

Αυτή είναι που έλλειψε από τους Καλυθενούς στο πρόσφατο ματς της Σαλάκου (0-0 με την Ασπίδα), με τον προπονητή Δημήτρη Σαλπιγκτίδη να ελπίζει πως σήμερα κόντρα στον Ηρακλή η ομάδα του θα αγωνιστεί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα βοηθήσει την τύχη της.

Ατυχία της τελευταίας στιγμής
«Ξινό» βγήκε στο Δημήτρη Σαλπιγκτίδη το χαλάρωμα που έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του, καθώς ο έμπειρος αμυντικός Φάνης Παπαδόπουλος υπέστη τράβηγμα και τέθηκε νοκ άουτ. Εκτός μάχης θα μείνει και ο Στέργος Σταυρής, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον άρρωστο Διαμαντή Μιχαλά.

Στον αντίποδα, στην αποστολή θα συμπεριληφθεί ο επιθετικός Νίκος Νικολής, έστω κι αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Σημειώνεται, πως στις τελευταίες δύο προπονήσεις του Απόλλωνα έλαβε μέρος ο Νίκος Νικολός, που θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του ίσως και την επόμενη αγωνιστική.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.