Απαντήσεις του προέδρου του Διαγόρα για την αγορά ΑΦΜ και το προπονητήριο

Απαντήσεις του προέδρου του Διαγόρα για την αγορά ΑΦΜ και το προπονητήριο

Απαντήσεις του προέδρου του Διαγόρα για την αγορά ΑΦΜ και το προπονητήριο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 965 ΦΟΡΕΣ

Τι είπαν στην παρουσίαση Μάριο Μπρέσκα και Χρήστος Λυμπερόπουλος

Της συνέντευξης τύπου του προέδρου του Διαγόρα Κώστα Στεφανίδη ακολούθησε επί μέρους συζήτηση για την περίπτωση αγοράς ΑΦΜ από ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας.

Ο κ. Στεφανίδης είπε πως η ΠΑΕ πρέπει να μπει σε υγιείς βάσεις να λειτουργήσει σωστά και να μην έχει παθητικό. Θα ήταν ιδανικό να γίνει ο Διαγόρας ΠΑΕ και να παίξει σε επαγγελματική κατηγορία.

Την υπόθεση αυτή ο Διαγόρας έχει αναθέσει σε δικηγορική ομάδα στην Αθήνα και η υπόθεση δεν έχει ακόμα ευδοκιμήσει αλλά βρίσκεται σε εξέλιξη.

* Ερωτηθείς ο πρόεδρος για τις επαφές του με τις αρχές για το θέμα του προπονητηρίου και την αναμόρφωση του βοηθητικού είπε: «Δεν έχει καμιά επίσημη απάντηση επί του θέματος παρά το γεγονός πώς το αίτημα εστάλη δύο φορές στον Δήμο της Ρόδου».

* Στο εξωτερικό αναμένεται να βρεθούν αυτές τις μέρες μέλη της Διοίκησης του «γηραιού» προκειμένου να κλείσουν με γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών το συμβόλαιο της παραγγελίας της επετειακής φανέλας για τον εορτασμό των 110 ετών από την ίδρυση του Διαγόρα.

Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να δουν και παράγοντες από το Ανόβερο και την Ίγκλονσταντ ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Β΄ Εθνική της Γερμανίας. Και οι δυο ομάδες έχουν εκφράσει την επιθυμία να έρθουν για προετοιμασία στο νησί μας και είναι σε διαρκή επικοινωνία με το Διαγόρα.

ΜΠΡΕΣΚΑ: «Χρειάζεται ομάδα στην Α΄Εθνική»
Ο Μάριο Μπρέσκα μιλώντας πολύ καλά ελληνικά και αναφερόμενος στον ερχομό του στον Διαγόρα είπε χαρακτηριστικά: «Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στη Ρόδο που είναι πανέμορφο νησί. Δεν ήρθα ούτε με τον Ολυμπιακό Βόλου, ούτε με τον Πανιώνιο για να αγωνισθώ.

Θεωρώ πώς βρήκα πολύ καλούς παράγοντες εδώ, κι αυτό που μένει είναι να γίνει ένα καλό γήπεδο και να καταφέρει το νησί να έχει μια ομάδα σε μεγάλη επαγγελματική κατηγορία. Δεν είναι δυνατόν η Κρήτη να έχει τρεις ομάδες στην Α΄ Εθνική κι η Ρόδος καμία. Θα βοηθήσω όσο μπορώ να πάρει η ομάδα τον τίτλο και να ανεβούμε κατηγορία»

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Επέστρεψα για τίτλους…»
Ο Χρήστος Λυμπερόπουλος δεν είπε πολλά: «Ξέρω που ήρθα…Το περιβάλλον γνώριμο κι η φιλοσοφία της ομάδας γνωστή σε μένα. Επέστρεψα σε αυτή για την κατάκτηση των τίτλων που έχουν τεθεί σαν στόχος…»

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.