Σήμερα στη Ρόδο ο Αλέξης Τσίπρας

Σήμερα στη Ρόδο ο Αλέξης Τσίπρας

Σήμερα στη Ρόδο ο Αλέξης Τσίπρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 924 ΦΟΡΕΣ

Θα μιλήσει στις 5 το απόγευμα στο Ροδίνι

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται σήμερα στη Ρόδο, όπου θα είναι ομιλητής σε συγκέντρωση του κόμματος που θα γίνει στις 5 μ.μ. στο Ροδίνι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κ. Τσίπρας θα έρθει στη Ρόδο στις 2 το μεσημέρι και έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί την ΕΡΑ Ρόδου, όπου θα προβεί και σε σχετικές δηλώσεις.

Αμέσως μετά, πρόκειται να περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Στις 5 το απόγευμα ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στο Ροδίνι, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να αναφερθεί σε ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης και σε ειδικότερα θέματα που αφορούν τα νησιά.

Από πλευράς των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη σημερινή εκδήλωση γι’ αυτό και επιδιώκεται να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης στη Ρόδο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος θα επισκεφθεί το νησί την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου.

Ο κ. Βενιζέλος θα πραγματοποιήσει στις 4:00 το απόγευμα της Δευτέρας συνάντηση με τους υποψηφίους βουλευτές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN και στη συνέχεια στις 4:30 στον ίδιο χώρο θα δώσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

Η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τους πολίτες της Ρόδου θα γίνει στις 5:30 το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου RODOS PALACE.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας του ΠΑΣΟΚ στη Δωδεκάνησο οι υποψήφιοι βουλευτές Δήμητρα Αντωνίου, Βάιος Καλοπήτας και Θεοδόσης Μπακαρής συνεχίζουν τις περιοδείες τους σε συνοικίες της πόλης και σε πρώην κοινότητες της Ρόδου, ενώ ο υποψήφιος Γιάννης Χαροκόπος περιοδεύει στην Κάρπαθο όπου έχει επαφές με πολίτες και φορείς του νησιού.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Δημήτρης Κρεμαστινός, Νίκος Κανταρζής και Αικατερίνη Βουρεξάκη περιοδεύουν στα νησιά του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου και συζητούν σε συγκεντρώσεις με πολίτες και φορείς αναλύοντας το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και την ανάγκη υπερψήφισης της δημοκρατικής παράταξης.

Στο μεταξύ για σήμερα Πέμπτη 15 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί η συνάντηση των αυτοδιοικητικών της Ρόδου στις 7:00 μμ στην αίθουσα του ΑΚΤΑΙΟΝ με θέμα « ΠΑΣΟΚ και αυτοδιοίκηση».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο