Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον «Ξενώνα»

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον «Ξενώνα»

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον «Ξενώνα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 402 ΦΟΡΕΣ

Απλήρωτοι παραμένουν οι περίπου δέκα εργαζόμενοι στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών της Ρόδου και στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς το Υπουργείο δεν έχει κάνει κατανομή της πίστωσης ενώ δεν έγινε το εντέλλεσθαι από τη Δημοτική Αρχή.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, εδώ και τρεις περίπου μήνες οι εργαζόμενοι αυτοί παραμένουν απλήρωτοι και η λύση που προτάθηκε είναι να γίνει εντέλλεσθαι από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών ώστε να πληρωθούν.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες όταν η υπηρεσία ζήτησε από το Υπουργείο να στείλει, έστω και με fax, την κατανομή της πίστωσης για να μπορέσει ο Δήμος να πληρώσει τους εργαζόμενους και σε ένα-δύο μήνες, όταν θα πιστώνονταν τα χρήματα, να καλυφθεί το έλλειμμα στο Ταμείο, αυτό δεν έγινε αφού σε επικοινωνία τους είπαν ότι δεν έχει κάνει καμία κατανομή το Υπουργείο.

Έτσι, ο Αντιδήμαρχος δεν έστειλε το εντέλλεσθαι αφού δεν μπορεί να υπάρχει έλλειμμα στο ταμείο και να μην γνωρίζουν εάν το Υπουργείο θα κάνει κατανομή ενώ, υπενθυμίζεται ότι, χωρίς αυτό, δεν υπογράφει και η ταμίας.

Το πρόβλημα, λοιπόν, παραμένει, όμως, το ακόμα χειρότερο είναι ότι, μετά από αυτό, το μέλλον του Ξενώνα, που μετράει μόλις ενάμιση χρόνο ζωής στη Ρόδο, μοιάζει αβέβαιο.

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»