Δηλώσεις χωρικού αντιπεριφερειάρχη για την εκλογική διαδικασία στα Δωδεκάνησα

Δηλώσεις χωρικού αντιπεριφερειάρχη για την εκλογική διαδικασία στα Δωδεκάνησα

Δηλώσεις χωρικού αντιπεριφερειάρχη για την εκλογική διαδικασία στα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 347 ΦΟΡΕΣ

Τι είπε πριν από λίγο στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

Ομαλά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στο νομό Δωδεκανήσου, όπως δήλωσε πριν από λίγο στη «Ρ» ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος.

Σε όλα τα εκλογικά τμήματα οι εκλογείς προσέρχονται κανονικά για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Κάποια μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν σε περιορισμένο αριθμό τμημάτων καθώς δεν προσήλθαν όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών όμως λύθηκαν με την αντικατάστασή τους από άλλα μέλη.

Σημειώνεται ότι κανονικά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία και στα νησιά Αρκιούς ,Λειψούς και Αγαθονήσι, καθώς χτες κατάφερε τελικά το πλοίο της γραμμής να τα προσεγγίσει και να μεταφέρει έτσι τους δικαστικούς αντιπροσώπους των τμημάτων τους, που λόγω καιρού δεν μπόρεσαν να φτάσουν νωρίτερα.

Όπως είπε ο κ. Κόκκινος δε χρειάστηκε η επέμβαση ούτε του λιμενικού σώματος ούτε των ενόπλων δυνάμεων παρά το ότι βρίσκονταν σε ετοιμότητα.

Διαβάστε ακόμη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»