Σήμερα η τελευταία παράσταση Bed Time Stories

Σήμερα η τελευταία παράσταση Bed Time Stories

Σήμερα η τελευταία παράσταση Bed Time Stories

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 288 ΦΟΡΕΣ

Η Θεατρική ομάδα Πράξις επιστρέφει αυτή τη χρονιά μ’ ένα έργο που ανέβασε το 2014 και το οποίο αγαπήθηκε τόσο πολύ, ώστε πολλοί από αυτούς που πρόλαβαν να τ απολαύσουν πέρσι, δηλώνουν πρόθυμοι να βρεθούν και φέτος στο Δημοτικό Θέατρο για να το ξαναδούν.

Το σύγχρονο Ελληνικό Θέατρο σε μια από τις πιο λαμπρές στιγμές του, (σύμφωνα με τους κριτικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχει ανέβει) και σε μια από τις πιο ευφάνταστες, γρήγορες και πολύπλοκες σκηνοθεσίες που έχει απολαύσει το κοινό της Ρόδου, αποτελούν το κορμό της παράστασης BED TIME STORIES που ανεβάζει η Πράξις για δεύτερη χρονιά.

Ένα έργο αστείο, προκλητικό αληθινό, τολμηρό που μέσα από τις προσωπικές εξομολογήσεις των ηρώων του καταφέρνει σε 1, 5 ώρα να σε κάνει να ξεκαρδιστείς στα γέλια, να διασκεδάσεις, να προβληματιστείς, ν’ ανατριχιάσεις, να σοκαριστείς και σίγουρα να ταυτιστείς με κάποιον από τους χαρακτήρες που ρίχνουν τη μάσκα και εξομολογούνται την ανάγκη τους για αποδοχή, για αγάπη και για γνήσια ανθρώπινη επαφή.

Ο γνωστός από την τηλεόραση και το θέατρο ηθοποιός και συγγραφέας Γιώργος Ηλιόπουλος παρουσιάζει ήρωες της εποχής μας, που προβάλουν τα άγχη, τις αγωνίες και τ’ αδιέξοδα της γενιάς του σήμερα, μέσα από τη σεξουαλική συμπεριφορά τους σκορπώντας το γέλιο και αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στην ψυχή.

Η ομάδα ΠΡΑΞΙΣ παρουσιάζει την παράσταση BED TIME STORIES για μία τελευταία φορά σήμερα 10 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, στις 21.15 μμ με στόχο την διασκέδαση ..Η σκηνοθεσία ανήκει στο συγγραφέα του έργου Γιώργο Ηλιόπουλο, ενώ υπέροχη μουσική και τραγούδια που διανθίζουν την παράσταση προσθέτοντας και όχι βαραίνοντας το έργο, έγραψε ο Ρόδιος μουσικοσυνθέτης Μάνος Σάββενας σε στιχους Γ. Ηλιόπουλου.

Τη διδασκαλία των τραγουδιών έκανε η Ράνια Διζικιρίκη, Βοηθός Σκηνοθέτη η Βιργινία Κυπριώτη ενώ το σκηνικό υπογράφει η Ανδρομάχη Μπατζούκη.

Τους ρόλους ερμηνεύουν τα μέλη της ομάδας: Γιάννης Αποκούραστος, Ρούλα Βασιλοπούλου, Νίκος Καρόζας, Χρυσούλα Κόζα, Βιργινία Κυπριώτη, Ελένη Μικρομανώλη, Ανδρομάχη Μπατζούκη, Ανάληψη Νεκταρία Νομικού, Βάσω Ντελλάκη, Γεωργία Παντελή – Μπραικίδη, Γιάννης Παπαγεωργίου, Καθολική Περνάρη, Γιάννης Παστρικός, Κατερίνα Τουβρά, Χρυσούλα Τσιμέτα, Ανδρέας Τσουρδιού, Κώστας Χαρτοφύλλης.

Όπως πρώτη καθιέρωσε η Θεατρική ομάδα Πράξις, δίνοντας σημασία στην υποδοχή και την οργάνωση της παράστασης, τα μέλη της: Πανάγου Μίκα, Χρυσανθέα Δέσποινα, Χαρτοφύλλη Μαρία, Παπαιωάνου Γιώργος, Ισαακίδης Γιώργος, Μικρομανώλη Ρένα, Κουγκρά Ματίνα, και Γεωργίου Κώστας θα καλωσορίζουν τους θεατές και θα τους προσφέρουν Ροδίτικο κρασί προσφορά της οινοποιίας Τατάκη.

Λόγω περιορισμένων θέσεων τηρείται σειρά προτεραιότητας προσέλευσης και παρακαλούνται οι θεατές να προσέρχονται εγκαίρως στο θέατρο.

Το έργο είναι ακατάλληλο για κάτω των 13ων θεατών.
Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα

- ΑΡΓΥΡΟΣ 925, Στεφάνου Καζούλη 18
- BLACK SHEEP, Σοφ. Βενιζέλου 60
- ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, Θεμ. Σοφούλη 12

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση: 10 €, ταμείο: 12 €.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς