Σακελλαρίδης: Tο βράδυ η ανακοίνωση του ΠτΔ

Σακελλαρίδης: Tο βράδυ η ανακοίνωση του ΠτΔ

Σακελλαρίδης: Tο βράδυ η ανακοίνωση του ΠτΔ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 366 ΦΟΡΕΣ

Ακόμη γίνονται διαβουλεύσεις για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας την ανακοίνωση του οποίου προσδιόρισε για αργά απόψε Κυριακή ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει καταλήξει στο πρόσωπο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον Σκάι είπε ότι «Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τηρήσει τη δέσμευσή της, τη λαϊκή εντολή της 25ης Γενάρη, και να μη μπει σε λογική συνέχισης ενός προγράμματος με τα χαρακτηριστικά που είχε».

«Δεν είναι πείσμα... Είναι απολύτως ορθολογικό αυτό που λέμε» σημείωσε, εξηγώντας ότι «γίνεται συνεχής διαβούλευση σε όλα τα επίπεδα όλο το προηγούμενο διάστημα (...) η Ελλάδα θα κάνει τα πάντα για μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία» πρόσθεσε.

Ακολούθως, σχολίσε ότι «πρωτογενή πλεονάσματα 4,5% για το 2015 και 3,5% το 2016 δεν μπορούν να υπάρξουν. Η Ελλάδα θέλει να σεβαστεί τους κανόνες και τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και όχι στο μνημόνιο» τόνισε.

Οσον αφορά τις δηλώσεις Κατρούγκαλου για τις προσλήψεις είπε ότι στη δημόσια διοίκηση πρέπει να υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό.

Σύμφωνα με τα σενάρια επικρατέστερος υποψήφιος είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ αυξημένες πιθανότητες δίνουν τις τελευταίες ώρες και στην συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιάνη.

Πηγή: www.sofokleousin.gr

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο