Η Κάλυμνος στην έκθεση Grekland Panorama της Στοκχόλμης

Η Κάλυμνος στην έκθεση Grekland Panorama της Στοκχόλμης

Η Κάλυμνος στην έκθεση Grekland Panorama της Στοκχόλμης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1524 ΦΟΡΕΣ

Στη μοναδική και αποκλειστική ελληνική έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού, Grekland Panorama που διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, την Στοκχόλμη από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου, συμμετέχει η Κάλυμνος μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το Δήμο Καλυμνίων εκπροσωπούν ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Νέστωρ Φρατζής και ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γιάννης Μαγκάκης (φωτο).
Η διοργανώτρια εταιρεία North Events αποφάσισε να μεταφέρει την έκθεση στο Ericsson Globe, το μεγαλύτερο σφαιρικό εκθεσιακό κέντρο του κόσμου (συνολικής έκτασης 4.200 τ.μ.).

Στους Σουηδούς επισκέπτες παρουσιάζονται για πρώτη φορά οι ευκαιρίες που θα έχουν στην Ελλάδα για εναλλακτικό, θρησκευτικό και πράσινο τουρισμό ενώ παράλληλα γίνεται και παρουσίαση των υπηρεσιών διοργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων από την Your Wedding in Greece και την For Your Event.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η έκθεση προσφέρεται για την καλλιέργεια επαφών, την γνωριμία του Σκανδιναβικού και ειδικότερα του Σουηδικού κοινού με προϊόντα ελληνικής «καταγωγής» – έτσι ώστε όταν επισκεφθεί τον προορισμό να αναγνωρίσει και να αναζητήσει το επώνυμο προϊόν που γνώρισε στην έκθεση, καθώς και την διερεύνηση πιθανών συνεργιών με επιχειρήσεις/ φορείς της Σουηδίας.

«Ο κάθε τουριστικός προορισμός στηρίζεται σημαντικά και στο προϊόν που παράγει, και αποτελεί σημαντικό στοιχείο ταυτότητας που προσδιορίζει την τουριστική εμπειρία κάθε επισκέπτη στην χώρα μας».

Πηγή: https://kalymnosola.wordpress.com




Διαβάστε ακόμη

ΞΕΕ: Ικανοποίηση για το «φρένο» της Ε.Ε. στις αθέμιτες πρακτικές της Booking

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο