Στο εδώλιο πεθερός και γαμπρός για κατοχή χρυσών κοσμημάτων

Στο εδώλιο πεθερός και γαμπρός για κατοχή χρυσών κοσμημάτων

Στο εδώλιο πεθερός και γαμπρός για κατοχή χρυσών κοσμημάτων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 951 ΦΟΡΕΣ

Κατηγορούμενοι για κλοπές χρυσαφικών παραπέμφθηκαν να δικαστούν πεθερός και γαμπρός, καθώς φέρονται να κατείχαν χρυσά κοσμήματα που είχαν κλαπεί από σπίτια της περιοχής Αφάντου.

Η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ωστόσο αναβλήθηκε για τον Ιούνιο καθώς ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, ο οποίος τους έμπλεξε σε αυτήν την υπόθεση δεν εμφανίστηκε.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης τον Φεβρουάριο του 2013 μετά από έρευνα που έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου και του σταθμού Αφάντου κατά την οποία εντοπίστηκαν 36 χρυσά κοσμήματα που φέρονται να προέρχονται από συνολικά έξι κλοπές σε σπίτια της περιοχής Αφάντου για τις οποίες κατηγορούνται οι δύο άνδρες ηλικίας 55 και 35 ετών!

Από εκείνη την ημέρα άρχισε ο Γολγοθάς των δύο ανδρών οι οποίοι όχι μόνο τονίζουν την αθωότητα τους αλλά παράλληλα ο 35χρονος προσέφυγε στην δικαιοσύνη προκειμένου να αποδείξει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση στην οποία βρέθηκε μπλεγμένος μαζί με τον πεθερό του, μετά από την καταγγελία που έκανε σε βάρος τους 42χρονος κατ. Καλυθιών.

Με την πολυσέλιδη μήνυση που κατέθεσε τον Μάιο του 2013 ο 35χρονος αναφέρει αναλυτικά τα περιστατικά που όπως τονίζει σημειώθηκαν σχετικά με την υπόθεση, και ζητά την ποινική δίωξη του 42χρονου για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της ψευδούς καταμήνυσης, της υπεξαίρεσης και της ψευδορκίας, καθώς και τη συσχέτιση των δύο υποθέσεων.

Συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση είναι η κ. Κυριακούλα Δημητραδιού.

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους