Πάει πίσω το σχολικό πρωτάθλημα στίβου

Πάει πίσω το σχολικό πρωτάθλημα στίβου

Πάει πίσω το σχολικό πρωτάθλημα στίβου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 305 ΦΟΡΕΣ

Στις 31 Μαρτίου θα γίνουν οι πανδωδεκανησιακοί αγώνες για μαθητές-μαθήτριες γυμνασίων και λυκείων, στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Στα τέλη αυτού του μήνα ορίστηκε να γίνει η πανδωδεκανησιακή φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου για μαθητές και μαθήτριες γυμνασίων-λυκείων. Οι αγώνες δίνουν πρόκριση για τα τελικά, αναδεικνύουν τους πανελληνιονίκες και θα διεξαχθούν την Τρίτη 31 Μαρτίου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα».

Το Υπουργείο Παιδείας έδωσε παράταση στις τοπικές οργανωτικές επιτροπές σχετικώς με τη διεξαγωγή των αγώνων αυτών κι έτσι πάνε πίσω χρονικά σε σχέση με ό, τι είχε αποφασιστεί πριν μερικές μέρες.

Βάσει του αρχικού σχεδιασμού από τον προηγούμενο μήνα, ήταν να διεξαχθούν χθες, προκειμένου να είναι μέσα στις προθεσμίες που δόθηκαν, αλλά τώρα μπορούν οι αρμόδιοι στο τοπικό γραφείο της Δωδεκανήσου να οργανώσουν καλύτερα και με την…ησυχία τους τη συνάντηση αυτή. Τ

ην πρόκριση για τα τελικά παίρνουν μαθητές-μαθήτριες των λυκείων αλλά στο στάδιο του Κορακόνερου θα διεξαχθούν και αγωνίσματα γυμνασίων ώστε να… γεμίσει το πρόγραμμα και να υπάρχει κίνητρο κάθε χρόνο μεγαλύτερης συμμετοχής.

Στην επόμενη φάση, σε εγκαταστάσεις εκτός Δωδεκανήσου, θ’ αγωνιστούν όσοι κι όσες πάρουν πρωτιά στ’ αγωνίσματά τους, με το καθορισμένο βάσει της προκήρυξης όριο.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων