Άγχωσαν τις πρωταθλήτριες !

Άγχωσαν τις πρωταθλήτριες !

Άγχωσαν τις πρωταθλήτριες !

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 276 ΦΟΡΕΣ

Οι κοπέλες του Διαγόρα «γύρισαν» το μάτς κερδίζοντας με 3-2 την Τελχινίδα

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου θα ξανασυναντηθούν Διαγόρας και Τελχινίς καθώς η συνάντηση του Σαββάτου δεν έβγαλε πρωταθλήτρια ομάδα στο βόλεϊ των γυναικών.

Η Τελχινίς ήταν μπροστά με 2-0 στις νίκες , κέρδιζε με 2-0 σετ αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως γιατί οι κοπέλες του Πάνου Δικαστόπουλου έχοντας σταθερότητα στην απόδοση τους «γύρισαν» το παιχνίδι και το κέρδισαν με 3-2 σετ.

Η Τελχινίς φυσικά εξακολουθεί να είναι το φαβορί καθώς είναι σε θέση ισχύος προηγούμενη με 2-1 στις νίκες αλλά και στο βόλεϊ τελικά, ποτέ μην λες ποτέ…

Στο μάτς που έγινε στο Βενετόκλειο η Τελχινίς πήρε τα δυο πρώτα σετ με 25-21 και 25-22 αντίστοιχα αλλά ο Διαγόρας δεν είχε πει την τελευταία λέξη. Μείωσε σε 2-1 τα σετ παίρνοντας το γ΄με 25-18 και ισοφάρισε σε 2-2 παίρνοντας και το δ΄ με το ίδιο σκορ.

Το μάτς πήγε στο τάϊ μπρέηκ με τον Διαγόρα να κερδίζει με 15-12 και να παίρνει το μάτς με 3-2 σετ.
Τα σετ του αγώνα 25-21 σε 22’ , 25-22 σε 27’ , 18-25 σε 25’ , 18-25 σε 29’ , 12-15 σε 20’
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Σωτήρης Σταματίου, Λάκης Λαζαράκης και Νικολέτα Κρίτσα

Οι ομάδες:
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ (Τσιντομηνάς): Αμορανίτη, Δαουτοπούλου, Πολυτάνου, Μπόνη, Μαθιουδάκη, Σκορδά, Κουτζούκη, Βρατσάλη, Μητροπούλου, Γιαννέλη, Αμορανίτη, Αθανασίου
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Δικαστόπουλος): Μαρτίνα, Χονδρέλλη, Δικαστοπούλου, Χατζηδιάκου, Χανιωτάκη, Φραντζέσκου, Τοτόνι, Μαμαλίγκα, Δεληγιώργη, Αρβανίτη, Αθανασίου

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ

Η επόμενη συνάντηση μεταξύ των δυο ομάδων θα γίνει στην τέντα του Διαγόρα αύριο Τετάρτη στις 21.30 με διαιτητές τους Λάκη Λαζαράκη, Σάκη Κυπριώτη και Νίκο Χατζησταυρίδη

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΩ

Αυτή την φορά η Τελχινίς βρέθηκε στην Κω για τους αγώνες με τις παγκορασίδες και τους παίδες για τους αγώνες με τα αντίστοιχα συγκροτήματα των Αθλοπαιδιών της Κώ στα πλαίσια των οικείων πρωταθλημάτων.

ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ , η ομάδα της Κώ έδειξε εμφανώς ανώτερη από την Τελχινίδα και με καλή επίδοση σε σερβίς και υποδοχή, πέτυχε μια άνετη νίκη με 3-0 σετ, που της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στο τελευταίο ταξίδι στη Ρόδο
Αναλυτικά τα σετ: Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω – Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς 3-0 (25-14, 25-12, 25-21) σε 79’
Διαιτήτευσαν οι Νίκος Χατζησταυρίδης και Αθανασία Μπαρμπάτση.

Οι ομάδες:
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Αθανασιάδη Αγγελική, Αθανασιάδη Χριστίνα, Χατζηνικολάου Ευαγγελίνα, Γεωργίου Ξένια, Ζαμάγια Σταματία, Μήλα Άννα, Ματσούρη Αικατερίνη, Τσαφαλοπούλου Ευαγγελία, Λουμιώτη Κοκώνα, Βεροπούλου Έλλη.
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Τσιμισίρης Μ.) Τερζίου, Παπαδοπούλου Φ., ΠαπαδοπούλουΧ., Γεράκη, Μυρωνίδου, Γκίκα, Ιωαννίδη.

ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο διεκδικήτριες του φετινού πρωταθλήματος. Η ροδίτικη ομάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική και με καλό σερβίς δημιούργησε πολλά προβλήματα στην υποδοχή της ομάδας της Κώ. Παρόλη την πίεση που δέχθηκαν, οι αθλητές του Α.Ο. Αθλοπαιδιών αντέδρασαν και με καλό μπλοκ στο τέλος των σετ και καλό σερβίς πήραν τη νίκη με 3-1 σετ. Η νίκη αυτή τους δίνει το προβάδισμα για την κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος μετά το εφηβικό και το ανδρικό που έχουν πάρει μέχρι τώρα.

Τα σετ: Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω – Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς 3-1 (25-17, 23-25, 25-23, 25-15) σε 98’
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Νίκος Χατζησταυρίδης και Αθανασία Μπαρμπάτση

Οι ομάδες:
Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Τρούμπας Νίκος, Χριστοφοράκης Στέλιος, Χατζηάμαλλος Στέλιος, Χατζηνικολάου Δημήτρης, Κώστογλου Στέφανος, Μωρές Δημήτρης, Γιαννόπουλος Χρήστος, Ζαμάγιας Παντελής, Παπαστεριάδης Θεοδόσης, Σταμόγλου Μανώλης.
Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς (Τσιμισίρης Μ.) Χατζηγεωργίου Γ., Χατζηγεωργίου Α., Σίμου, Ορμενάι, Γεράκης, Χατζημανώλης.

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Το παιχνίδι των κορασίδων τελικά που επρόκειτο να γίνει το Σάββατο στο Κλειστό της Κρεμαστής ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον Διαγόρα δεν έγινε γιατί στον ίδιο χώρο διεξήχθησαν αγώνες σκακιού.
Η Τοπική Επιτροπή όρισε το παιχνίδι γιατί δεν είχε ενημερωθεί πώς υπήρχε άλλη διοργάνωση στο Κλειστό της Κρεμαστής. .
Οι γυναίκες του Διαγόρα κέρδισαν με 3-2 την Τελχινίδα και μείωσαν σε 2-1 τις νίκες
Οι γυναίκες του Διαγόρα κέρδισαν με 3-2 την Τελχινίδα και μείωσαν σε 2-1 τις νίκες

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”