Μοναδική βράβευση για το τουριστικό πρακτορείο Gem Travel

Μοναδική βράβευση για το τουριστικό πρακτορείο Gem Travel

Μοναδική βράβευση για το τουριστικό πρακτορείο Gem Travel

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 804 ΦΟΡΕΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και παρουσία πολλών λαμπερών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου η τελετή απονομής των Tourism Awards 2015. Τα Tourism Awards αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure.

To GEM TRAVEL, εταιρεία του “Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων Μιχαλάκη” με έδρα την Ρόδο, απέσπασε το Πανελλήνιο Ασημένιο Βραβείο (SILVER AWARD) στην κατηγορία Τεχνολογία –Τουρισμός για το καινοτόμο project με ονομασία BUS MANAGEMENT που αφορά την δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας σύνδεσης και ανάθεσης δρομολογίων για Τουριστικά Λεωφορεία. Πρόκειται για το πρώτο Τουριστικό Πρακτορείο από την Ρόδο που του αποδίδεται τέτοια διάκριση η οποία μας γεμίζει χαρά αλλά και τεράστια ευθύνη.

Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί για το όμιλό μας την απαρχή για περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον , ευχόμενοι παράλληλα του χρόνου και άλλες εταιρείες της περιοχής μας που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, να βρίσκονται ανάμεσα στους νικητές, ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε την αναβάθμιση του τουριστικού προιόντος, που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στο τόπο μας.

Στην τελετή παραλαβής του βραβείου βρέθηκαν οι κ.κ. Μιχαλάκης Γεώργιος, Μιχαλάκη Ευδοκία, Μιχαλάκης Χρήστος, Πουλιάσης Αβράμιος, Νικολίτσης Βασίλης, Χατζησάββας Κώστας, Πανάγος Βασίλης και Κυπριώτης Μιχάλης.



Διαβάστε ακόμη

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»