Ο εφησυχασμός ο φόβος του Γιόνοβιτς

Ο εφησυχασμός ο φόβος του Γιόνοβιτς

Ο εφησυχασμός ο φόβος του Γιόνοβιτς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 91 ΦΟΡΕΣ

Να προσγειώσει τους παίκτες του μετά το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Ορφέα επιχείρησε χθες ο τεχνικός του Απόλλωνα Απολλώνων. Η ομάδα έχασε τον επιθετικό Καρπάτση, που τραυματίστηκε στο γόνατο.

Με πλατιά χαμόγελα, τα οποία πάντως ο Σάσα Γιόνοβιτς έσπευσε να περιορίσει σε μέγεθος…μειδιάματος, ξεκίνησε η εβδομάδα για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Απολλώνων. Το μεγάλο «διπλό» επί του Ορφέα με 3-2 κατέστησε τους Απολλωνιάτες αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας και την άνοδο, ωστόσο εδώ ακριβώς είναι που ο Σασα Γιόνοβιτς εντοπίζει τη μεγαλύτερη παγίδα, που μπορεί να τινάξει στον αέρα τη μέχρι στιγμής εξαιρετική προσπάθεια της ομάδας του.

Πριν από το ξεκίνημα της χθεσινής πρώτης προπόνησης της εβδομάδας και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο έμπειρος τεχνικός υπενθύμισε στους ποδοσφαιριστές του πως πρωταθλητές θα στεφθούν μόνο όταν αφήσουν πίσω τους με επιτυχία και τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, με πρώτο αυτό που έρχεται, το εντός έδρας με το Διγενή.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με σοβαρότητα. Μας περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Ο Διγενής διαθέτει μία καλή ομάδα, είναι ανεβασμένος και δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο μας δυσκόλεψε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (σ.σ. ο Απόλλων είχε νικήσει με 2-1). Τους σεβόμαστε, χρειάζεται μεγάλη προσοχή», τόνισε ο Σάσα Γιόνοβιτς, ο οποίος δεν θα μπορέσει να στηριχθεί απέναντι στους Κοσκινιάτες στο Βαγγέλη Καρπάτση.

Ο επιθετικός του Απόλλωνα εγκατέλειψε το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου λόγω τραυματισμού στο γόνατο και εκφράζονται φόβοι για πρόκληση σοβαρής ζημιάς. Ο Καρπάτσης αναχώρησε χθες για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γιαννιτσά, όπου και θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”