Επίσημη παρουσίαση στην Αθήνα του 2ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου

Επίσημη παρουσίαση στην Αθήνα του 2ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου

Επίσημη παρουσίαση στην Αθήνα του 2ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

Την Δευτέρα 23 Μαρτίου, ώρα 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΑΣ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου για την επίσημη παρουσίαση του Μαραθώνιος Ρόδου Roads to Rhodes 2015 που θα διεξαχθεί στις 26 Απρίλιου 2015 στην Ρόδο.

Στην Συνέντευξη Τύπου, από πλευράς της Οργανωτικής Επιτροπής θα συμμετέχουν η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Προέδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κα Μαριεττα Παπαβασιλείου Βακιάνη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο Προέδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κος Βασίλης Ζήκας και ο Διευθυντής του Αγώνα κος Γιώργος Μιχαλάκης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την πορεία και τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Θα συμμετάσχει επίσης και η πρωταθλήτρια Ουρανία Ρεμπούλη, η οποία θα τρέξει στον Μαραθώνιο της Ρόδου με στόχο μια πολύ καλή επίδοση που θα της επιτρέψει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θα παραβρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου καθώς και των χρυσών χορηγών της διοργάνωσης, Adidas, wind, blue star ferries & Aegean air, καθώς και επώνυμοι αθλητές που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στους αγώνες του Μαραθωνίου Ρόδου.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου εχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και ομάδα διακεκριμένων αθλητικογράφων θα βρίσκεται στην Ρόδο για την κάλυψη των αγώνων.

Πολλοί είναι και σύλλογοι δρομέων από όλη την Ελλάδα, που οι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να πάρουν μέρος στον μαραθώνιο της Ρόδου, εκμεταλλευόμενοί τις ειδικές εκπτώσεις που παρέχουν οι χορηγοί Aegean air & Blue star ferries αλλά και τις εξαιρετικές τιμές που προσφέρουν τα ξενοδοχεία της Ρόδου για τους δρομείς.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Προέδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κα Μαριέττα Παπαβασιλείου Βακιάνη: «Η επιτυχία του αυτού πρώτου πιλοτικού μας Μαραθωνίου Ρόδου άνοιξε τον δρόμο για την καθιέρωση του αγώνα. Στόχος μας η φετινή διοργάνωση με τις αυξημένες συμμέτοχες και την συστηματική προβολή και υποστήριξη φορέων και κορυφαίων χορηγών, να καθιερωθεί πλέον ως ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, που θα προσελκύει μαραθωνοδρόμους, ερασιτέχνες αθλητές αλλά και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, βάζοντας την περιοχή μας και την Ρόδο, στο χάρτη των πόλεων που διοργανώνουν επίσημους διεθνείς Μαραθωνίους».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”