Στην Εισαγγελία προσφεύγουν οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου

Στην Εισαγγελία προσφεύγουν οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου

Στην Εισαγγελία προσφεύγουν οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3150 ΦΟΡΕΣ

Ζητούν να σταματήσει η «πιάτσα» εκδιδόμενων γυναικών

Πάνω από 100 υπογραφές συγκέντρωσαν οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Ρόδου ζητώντας με σχετικό κείμενο που θα καταθέσουν εντός της εβδομάδας στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κυριακή Κλιάμπα, να γίνει άμεση παρέμβαση των αρμοδίων αρχών και να σταματήσει η «πιάτσα» εκδιδόμενων γυναικών που εκτυλίσσεται κάθε βράδυ στην ευρύτερη περιοχή.

Οι κάτοικοι, αναφέρουν στο υπόμνημά τους ότι εδώ και ένα περίπου χρόνο, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Σημειώνουν ότι τις μεταμεσονύχτιες ώρες, η γειτονιά τους και τα πάρκα, μετατρέπονται σε χώρο υπαίθριου σεξ, με πρωταγωνίστριες τις γυναίκες που στήνονται στην περιοχή και τους περαστικούς που συνευρίσκονται μαζί τους.

Πολλές φορές μάλιστα – όπως αναφέρουν στο υπόμνημα- οι κάτοικοι που μένουν κοντά στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου, ξυπνούν από φωνές και από φασαρία των… ζευγαριών, ενώ δεκάδες είναι οι φορές που έχουν ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές για να κάνουν σχετικούς ελέγχους.

Παρά τους ελέγχους που γίνονται πάντως, η υπόθεση αυτή συνεχίζεται εδώ και πολλούς μήνες.
Στο πάρκο επίσης που βρίσκεται στην περιοχή, το πρωί εντοπίζονται σκόρπια χρησιμοποιημένα προφυλακτικά κατά δεκάδες τα οποία έχουν βαρεθεί να σκουπίζουν και να μαζεύουν οι οδοκαθαριστές του δήμου αλλά και οι κάτοικοι.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ούτε οι ίδιοι οι κάτοικοι αλλά ούτε και τα παιδιά τους να επισκέπτονται το συγκεκριμένο πάρκο, εδώ και πολύ καιρό.

Διαβάστε ακόμη

Ισχυρή σύσταση απευθύνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Πάσχα στο Καστελλόριζο θα κάνουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Από 9,89 έως και 14,50 η τιμή του αρνιού στην τοπική αγορά

Αιγιαλοί: Πήρε ΦΕΚ το Μητρώο Συμβάσεων Παραχώρησης-Τι περιλαμβάνει

Τα προβλήματα της νησιωτικότητας

Εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιάς από το Εργατικό Κέντρο Ρόδου

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής

Σε δράσεις πολιτισμού πρόκειται να συνδράμει η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου