Νέο τουρνουά απο τους Ιππότες υπο την αιγίδα της ΕΠΣΔ

Νέο τουρνουά απο τους Ιππότες υπο την αιγίδα της ΕΠΣΔ

Νέο τουρνουά απο τους Ιππότες υπο την αιγίδα της ΕΠΣΔ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 249 ΦΟΡΕΣ

Αρκετές ελληνικές μεγάλες ΠΑΕ, πλήθος ερασιτεχνικών σωματείων, καθώς και η τουρκική Μπεσίκτας, θα συμμετάσχουν στο τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνει ο σύλλογος της Παλιάς Πόλης από τις 15 έως τις 19 Απριλίου.

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι προετοιμασίες των Ιπποτών για το μεγάλο τουρνουά υποδομών που διοργανώνουν στα γήπεδα της Ρόδου από τις 15 έως τις 19 Απριλίου, πάντα υπό την αιγίδα της ΕΠΣΔ.

Όλα δείχνουν πως οι προσδοκίες των φίλων του ποδοσφαίρου για την πραγματοποίηση μίας ξεχωριστής γιορτής του ποδοσφαίρου θα δικαιωθούν πλήρως, καθώς στη σχετική πρόσκληση έχουν ήδη ανταποκριθεί αρκετές πρωτοκλασάτες ΠΑΕ, όπως και πλήθος ερασιτεχνικός σωματείων. Το νησί θα υποδεχθεί, στο πλαίσιο του δεύτερου ανάλογου εγχειρήματος του συλλόγου της Παλιάς Πόλης, εκατοντάδες παιδιά και τους συνοδούς τους, θα μετρήσει τις οργανωτικές του δυνάμεις και θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την καθιέρωση, σε ετήσια βάση, ενός πολύπλευρα σημαντικού τουρνουά.

Από πλευράς ΠΑΕ, μέχρι στιγμής έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού Πειραιώς, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου, του Ατρόμητου Αθηνών και του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ οι άνθρωποι των Ιπποτών περιμένουν την απάντηση από μία ακόμα ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα.
Πέραν των παραπάνω ομάδων, όπως και αρκετών ακόμα από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, το παρών θα δώσουν συγκροτήματα από την Κρήτη, καθώς και από τις Κυκλάδες. Επιπλέον, διεθνές άρωμα θα προσδώσει η συμμετοχή των τουρκικής Μπεσίκτας.

Η προθεσμία για την κατάθεση δηλώσεων συμμετοχής εκπνέει την ερχόμενη Κυριακή 5 Απριλίου και όσα σωματεία το επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με το Γιώργο Δανά στο τηλέφωνο 6943153323.
Η παρουσία μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών στις ηλικιακές κατηγορίες 1997-1998, 1999-2000, 2001-2002, 2003-2004, 2005-2006, 2007-2008 και 2009 δημιουργεί την ανάγκη να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα γήπεδα, με τους διοργανωτές να λένε πως έχουν ήδη «κλείσει» αυτά σε Φάνες, Κρεμαστή, Αγίους Αποστόλους, Κοσκινού, Παστίδα, Καρακόνερο, όπως και το Δημοτικό Στάδιο.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου