Ο Ιάλυσος ενισχύει το επιτελείο με Γ. Σάββενα

Ο Ιάλυσος ενισχύει το επιτελείο με Γ. Σάββενα

Ο Ιάλυσος ενισχύει το επιτελείο με Γ. Σάββενα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 122 ΦΟΡΕΣ

-Είναι από χθες βασικός συνεργάτης του προπονητή της ομάδας Ανδρέα Σταύρου. -Μπήκε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Βαγγέλης Ρεκλείτης

Μεταγραφική ενίσχυση σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας προέκυψε στον Ιάλυσο, ο οποίος μετά το γήπεδο των Μαριτσών που θα έχει για να προετοιμασθεί για τα πλέη οφ , παίρνει στην τεχνική του ηγεσία και τον προπονητή των «πρασίνων» Γιώργο Σάββενα.

Μάλιστα για τον σκοπό αυτό η Διοίκηση της ομάδας της Ιαλυσού, εξέδωσε χθες ανακοίνωση στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά :

«Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Σάββενα. Ο νεαρός τεχνικός που στο παρελθόν συνεργάστηκε με το σύλλογό μας στα τμήματα υποδομών και τη φετινή περίοδο πέτυχε μια εξαιρετική πορεία με την ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών, θα ενισχύσει το προπονητικό team της ομάδας μας και σε συνεργασία με τον Ανδρέα Σταύρου τον Παναγιώτη Τσιάμη και τον Νεκτάριο Κουλούμπρη, ευελπιστούμε να κατακτήσουν το μεγάλο στόχο μας.»

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πώς μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Βαγγέλης Ρεκλείτης, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά το ξεπέρασε και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Οι παίκτες του Ιάλυσου θα έχουν σήμερα ρεπό και θα προπονηθούν άπαντες εκ νέου από αύριο Κυριακή. Στις τάξεις της ομάδας των Κυπελλούχων, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξία, πώς στο τέλος θα υπάρξει ακόμα μια κατάκτηση , αυτή του πρωταθλήματος που θα φέρει την ομάδα στα μπαράζ και στην άνοδο στην Γ΄Εθνική.
Ο Γιώργος Σάββενας κάθεται από χθες στον πάγκο του Ιάλυσου
Ο Γιώργος Σάββενας κάθεται από χθες στον πάγκο του Ιάλυσου

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.