Στην οικογένειά του και στους οπαδούς του Απόλλωνα Απολλώνων αφιερώνει ο Γιόνοβιτς την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Στην οικογένειά του και στους οπαδούς του Απόλλωνα Απολλώνων αφιερώνει ο Γιόνοβιτς την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Στην οικογένειά του και στους οπαδούς του Απόλλωνα Απολλώνων αφιερώνει ο Γιόνοβιτς την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

Βγάζει το «καπέλο» στους ποδοσφαιριστές του και εκτιμά πως η ομάδα μπορεί να σταθεί άνετα στην Α’ κατηγορία

«Διάνα» αποδείχθηκε πως πέτυχε η διοίκηση του Απόλλωνα Απολλώνων, όταν ανέθετε το περασμένο καλοκαίρι στο Σάσα Γιόνοβιτς την ευθύνη για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα πρωταγωνιστούσε στο 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας και θα κατακτούσε το πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα με την Ασπίδα Απολακκιάς, που «σφράγισε» την άνοδο των Απολλωνιατών στην Α’ κατηγορία, ο Σερβοέλληνας τεχνικός άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη τόσο των ποδοσφαιριστών του, όσο και των φιλάθλων, γεγονός που περιγράφει από μόνο του τόσο το άριστο κλίμα στους κόλπους της ομάδας, όσο και την αναγνώριση της δουλειάς του.

Ο Σάσα Γιόνοβιτς αντιμετώπισε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις ερωτήσεις σχετικά με την καλή πορεία της ομάδας συγκρατημένα και επιφυλακτικά, απαντώντας πάντα ευγενικά και…μονότονα, πως τα λόγια θα έχουν αξία μόνο μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ενός πρωταθλήματος, που παρεμπιπτόντως δεν τελείωσε ακόμα, οπότε εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς πόση μεγάλη χαρά αισθάνθηκε ο προπονητής των πρωταθλητών, που του δόθηκε η δυνατότητα να κάνει τον απολογισμό του πριν πέσει και τυπικά η αυλαία της χρονιάς:

«Θεωρώ ότι ο Απόλλων πανάξια κατέκτησε το πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά. Βρισκόταν σταθερά στην πρώτη θέση από την αρχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Συνδυάσαμε την ουσία με το θέαμα, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και προσπαθήσαμε να περάσουμε στην ομάδα τη νοοτροπία του νικητή, κάτι που καταφέραμε.

Οι ποδοσφαιριστές μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν, είχαν δε δίπλα τους τους ανθρώπους της διοίκησης, ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και που κάνοντας αθόρυβη και μεθοδική δουλειά, καταφέραμε όλοι μαζί να τερματίσουμε πρώτοι.

Οι υποδομές για τη συνέχιση αυτής της καλής προσπάθειας υπάρχουν, διότι το 80 τοις εκατό του ρόστερ αποτελείται από Απολλωνιάτες. Με τη διατήρηση του κορμού και με κάποιες προσθήκες, η ομάδα μπορεί άνετα να σταθεί στην ανώτερη κατηγορία.

Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτή την υπέροχη συνεργασία που έχουμε.

Αυτή την επιτυχία θέλω να την αφιερώσω στην οικογένειά μου και στους οπαδούς του Απόλλωνα Απολλώνων.»

Διαβάστε ακόμη

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς