Το τεχνικό συμβούλιο δημοσίων έργων

Το τεχνικό συμβούλιο δημοσίων έργων

Το τεχνικό συμβούλιο δημοσίων έργων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 502 ΦΟΡΕΣ

Συγκροτήθηκε με απόφαση του περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου το τεχνικό συμβούλιο δημοσίων έργων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.

Η σύνθεσή του έχει ως έξης:
1. Μαριάς Εμμανουήλ, πολιτικός μηχανικός με Β' βαθμό, με αναπληρωτή τον Κυπραίο Ιωάννη, πολιτικός μηχανικός με Β' βαθμό, υπαλλήλους της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δ ωδεκανήσου

2. Τσιμπούκη Αγγελική, πολιτικός μηχανικός με Β' βαθμό, με αναπληρωτή τον Ζουμπά Αντώνη, πολιτικός μηχανικός με Δ' βαθμό, υπαλλήλους της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου.

3. Κολιάδης Θεοδόσιος πολιτικός μηχανικός με Β' βαθμό, με αναπληρωτή τον Λαμπρίδη Χαράλαμπο, αρχιτέκτονας μηχανικός με Β' βαθμό, υπαλλήλους του Δήμου Ρόδου.
4. Ταρασλιά Ευαγγελία, με αναπληρωτή τον Φιλιππάκο Γεώργιο, Νομικούς στη Νομική Υπηρεσία Δωδεκανήσου Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου.
5. Λεγάκης Ξενοφών πολιτικός μηχανικός, με αναπληρωτή τον Πέρος Γεώργιος, πολιτικός μηχανικός, ως εκπροσώπους του Τ.Ε.Ε.

6. Χριστοδούλου Μιχαήλ, Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου με αναπληρωτή τον Κακούλη Γεώργιο, Αντιδήμαρχο Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Αστικής Ανάπλασης Πολεοδομικών Εφαρμογών και Μεσαιωνικής Πόλης των Μνημείων Δήμου Ρόδου ως εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' βαθμού.

7. Μπράτιτση Μιχαήλ, με αναπληρωτή τον Μαυρονικόλα Χαράλαμπο, ως εκπροσώπους πανελληνίων εργοληπτικών οργανώσεων επιπλέον :
• στις περιπτώσεις που συζητούνται θέματα μελετών συμμετέχει στο συμβούλιο με δικαίωμα ψήφου και ο προϊστάμενος του τμήματος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού που αναπληρώνεται από τον νόμιμο αναπληρωτή του

• στις περιπτώσεις που κρίνονται ζητήματα χορήγησης ή αναθεώρησης των εμπειροτεχνικών εργοληπτικών βεβαιώσεων συμμετέχει στο συμβούλιο με δικαίωμα ψήφου, ως εκπρόσωπος του κλάδου, ο Τσούλλος Νικόλαος του Γεωργίου, με αναπληρωτή τον Ζαμπελάκη Ελευθέριο του Γεωργίου.

Πρόεδρος του συμβουλίου ορίζεται o Μαριάς Εμμανουήλ, με αναπληρώτρια την Τσιμπούκη Αγγελική Γραμματέας του συμβουλίου ορίζεται ο Μιχαηλίδης Κυριάκος μηχανικός Τ.Ε. στην ΔΤΕ Δωδεκανήσου με αναπληρωτή τον Σάββενα Σταύρο, εργοδηγό, στην ΔΤΕ Δωδεκανήσου.
Η θητεία των μελών και του γραμματέα του συμβουλίου είναι διετής από την ημερομηνία της παρούσας απόφασης δηλαδή μέχρι την 3-4-2017, σύμφωνα με το άρ. 4 παρ. 2 του Π.Δ.7/2013

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς