Gerlinde Zehetner: Ιδανικός τόπος η Ρόδος για τους Αυστριακούς τουρίστες!

Gerlinde Zehetner: Ιδανικός τόπος η Ρόδος για τους Αυστριακούς τουρίστες!

Gerlinde Zehetner: Ιδανικός τόπος η Ρόδος για τους Αυστριακούς τουρίστες!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 384 ΦΟΡΕΣ

Σε δηλώσεις που έκανε στα μέσα ενημέρωσης η Γενική Διευθύντρια της ένωσης Συνταξιούχων Αυστρίας και Διευθύντρια της θυγατρικής εταιρίας ταξιδίων της ένωσης Gerlinde Zehetner τόνισε τα εξής: «Τo Senioren reizen είναι μία εταιρία η οποία είναι εξειδικευμένη για ταξίδια ατόμων τρίτης ηλικίας που μόνοι τους δεν θα είχαν τη δυνατότητα να κάνουν ταξίδι.

Για μας το νούμερο ένα που ζητάμε για τους πελάτες μας είναι το σέρβις και η Ρόδος είναι ιδανικός τόπος για αυτό. Το νησί δεν είναι μόνο γνωστό στην Αυστρία λόγω των παραλιών και του καιρού και της θάλασσάς του.

Είναι γνωστό και για τον πολύ όμορφο και φιλικότατο κόσμο του για τη μεγάλη φιλοξενία και τις πολύ ωραίες εκδρομές που μπορεί να κάνει κάποιος στο νησί.

Οι πελάτες μας θέλουν να γνωρίζουν πάντα τον τόπο και εδώ στη Ρόδο αυτό θα το έχουν. Μας έχουν καλωσορίσει όλοι στο νησί ώστε το εγχείρημα αυτό να έχει επιτυχία. Σε μία περίοδο πριν τη σεζόν να είστε σίγουροι ότι 8.000 συνταξιούχοι θα αναζωογονήσουν το νησί.

Οι δικοί μας πελάτες είναι άτομα που θέλουν να γνωρίσουν όλο τον κόσμο. Ταξιδεύουν και γυρνώντας από έναν προορισμό είναι οι καλύτεροι διαφημιστές και πάντα επιστρέφουν σε αυτόν. Πολλοί έρχονται μετά με τις οικογένειές τους».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο