Η παραβατικότητα καραδοκεί στο… Καρακόνερο

Η παραβατικότητα καραδοκεί στο… Καρακόνερο

Η παραβατικότητα καραδοκεί στο… Καρακόνερο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 675 ΦΟΡΕΣ

Ρήμαξαν και πάλι τα αυτοκίνητα οι γνωστοί – άγνωστοι

Να αναλάβει επιτέλους η πολιτεία και οι διωκτικές αρχές το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί, ζητούν κάτοικοι του νησιού μας που διαμένουν στην περιοχή του Καρακόνερου, κοντά στον καταυλισμό των αθίγγανων, καθώς τα κρούσματα διαρρήξεων και παραβατικότητας συνεχίζονται χωρίς κανένα σταματημό.

Κρούσματα διαρρήξεων αξίζει να σημειωθεί ότι κατεγράφησαν το τελευταίο διάστημα και σε πολλά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους να βρίσκονται πραγματικά σε απόγνωση.

Σε επιστολή τους μάλιστα, που απέστειλαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κάνουν έκκληση σε κάθε αρμόδια αρχή να τερματίσει επιτέλους αυτή την άθλια αλλά και επικίνδυνη κατάσταση.

Επισημαίνουν συγκεκριμένα:
«Σας κάνουμε έκκληση για βοήθεια. Παρακαλώ προστατέψτε μας. Είναι πλέον κουραστικό και ψυχοφθόρο.
Από τη μια να προσπαθείς να προσφέρεις και από την άλλη να αισθάνεσαι απροστάτευτος και παρατημένος, θύμα του πιο μεγάλου Μπουλινγκ. Για άλλη μια φορά μέλος του ομίλου μας (ΡΟΑ) έπεσε θύμα διάρρηξης και βανδαλισμού του αυτοκινήτου του .

Καθώς όλοι αφήνουμε πλέον τα αυτοκίνητά μας στο νέο πάρκινγκ έξω από το αθλητικό πάρκο παρέχοντας ασφάλεια σε γονείς και παιδιά θέτουμε υποψηφιότητα για θύματα διάρρηξης στους νεαρούς "φίλους" μας όπου ακόμα και για μαγκιά ή πειραματισμό σπάνε τα τζάμια των αυτοκινήτων για λίγα ψιλά ή ότι άλλο βρουν μέσα .

Είναι πλέον στην καθημερινότητά μας να περνάνε μέσα από τον όμιλο με τα καροτσάκια τους (κλεμμένα απο super market ) και να διαπληκτίζονται με τους μικρούς αθλητές τους προπονητές και τους γονείς τους.

Έχουμε γίνει μέρος εκείνου του μεγάλου όγκου κατοίκων της περιοχής που κάθε μέρα παίρνουμε τηλέφωνο σε αστυνομία και πυροσβεστική για να σταματήσουμε την καύση τοξικών πλαστικών περιβλημάτων καλωδίων αγνώστου "πόθεν εσχες".

Τον τελευταίο καιρό έχουν πάλι αποθρασυνθεί, ξεκίνησαν τις κόντρες στην περιφερειακή οδό και το ατύχημα είναι πιο κοντά από ποτέ. Κυρίες και κύριοι μας κατάλαβαν, δεν μας παίρνουν στα σοβαρά!»

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο