«Σήκωσαν» μάντρα με κατσίκια στις Επτά Πηγές

Την αγανάκτησή του εξέφρασε χθες μιλώντας στην «Ροδιακή» κτηνοτρόφος που δραστηριοποιείται στην περιοχή των Επτά Πηγών, αφού μέσα σε λίγες ώρες εξαφανίστηκε το κοπάδι με τις κατσίκες που είχε στην κατοχή του.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βασίλης Μάρκου που διατηρεί κοπάδι με ζώα μαζί με τον πεθερό του κ. Παναγιώτη Κολαϊνή στην περιοχή Λαγκούνια, ανάμεσα στις Επτά Πηγές και στην Αρχίπολη, δεν πίστευε στα μάτια του με το θέαμα που αντίκρισε χθες το πρωί πηγαίνοντας στην μάντρα του.

 Τότε ήταν που διαπίστωσε ότι έλειπαν σχεδόν όλα τα ζώα μέσα από τον περιφραγμένο χώρο στον οποίο τα είχε αφήσει το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, καθώς έπρεπε να βρίσκεται στα Σφαγεία της Ρόδου.
 
Έτσι λοιπόν με το πρώτο φως του ήλιου βρέθηκε χθες όπως συνηθίζει κάθε μέρα στην μάντρα του, όμως η απογοήτευση του ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσε ότι υπήρχαν παντού αίματα και σύμφωνα με την δικιά του εκτίμηση σφαγιάστηκαν τουλάχιστον 7-8 κατσίκια, ενώ απουσίαζαν περισσότερα από 40 ακόμη, που προφανώς κλάπηκαν ζωντανά μέσα από την μάντρα, κάτι που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των απωλεσθέντων ζώων κοντά στα πενήντα.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αρμόδια αστυνομική αρχή η οποία διερευνά την υπόθεση.