Διεθνές τουρνουά τοιχοσφαίρισης στο Sheraton Rhodes Resort

Διεθνές τουρνουά  τοιχοσφαίρισης στο Sheraton Rhodes Resort

Διεθνές τουρνουά τοιχοσφαίρισης στο Sheraton Rhodes Resort

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 209 ΦΟΡΕΣ

Από 18 έως 21 Ιουνίου, τη στιγμή που η Άννα Τομάζου, μέλος του Ροδιακού Ομίλου του αθλήματος, μπήκε στην Εθνική ομάδα γυναικών

Ακόμη μια σημαντική συνάντηση τοιχοσφαίρισης (σκουός), διεθνής αυτή τη φορά, θα γίνει στη Ρόδο όπου το μεράκι κάποιων ανθρώπων, όπως των διοργανωτών του Ροδιακού Ομίλου, κάνει το άθλημα ν’ αναπτύσσεται πραγματικά.

Από τις 18 έως και τις 21 Ιουνίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort τουρνουά που θα τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Τοιχοσφαίρισης (ΠΕΦΤ).
Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα σχηματιστεί, όπως κάθε χρόνο, ένα ξεχωριστό ταμπλό προσκεκλημένων επαγγελματιών παικτών. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους εφτά, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται από τους διοργανωτές η επιβεβαίωση ακόμα δύο παικτών από τη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι είναι στο Top 50.


Από τις συμμετοχές ξεχωρίζει καταρχάς αυτή του Νο. 10 της παγκόσμιας κατάταξης, Γερμανού Σίμον Ρόσνερ. Επίσης μας ξανατιμούν με την παρουσία τους τον αγώνα o Τομ Ρίτσαρντς, o Ρόμπι Τεμπλ, o Σεμπάστιαν Γουίνινκ και ο Φερνάντο Μολίνα, o οποίος έρχεται από τη μακρινή Αργεντινή!
Παρακάτω αναφέρονται οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο ταμπλό αυτό:

Simon Rosner* (GER) N.10 (PSA)
Tom Richards (UK) N. 36 (PSA)
Robbie Temple (UK)
Lucas Serme (FR) N.45 (PSA)
Sebastian Weenink (NL) N.84 (PSA)
Steven Finitsis (AUS) N. 61 (PSA)
Fernando Molina (ARG)
Διεθνής η Άννα Τομάζου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης, μετά και την οριστικοποίηση της ένταξης στην Εθνική ομάδα γυναικών της αθλήτριάς του, Άννας Τομάζου.
Η ανακοίνωση:
«Η Άννα Τομάζου, μέλος και αθλήτρια του Rhodes Squash Club, κατακτά θέση στην Εθνική ομάδα γυναικών τοιχοσφαίρισης για τη συμμετοχή της στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης (Rhodes Squash Club) εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του για την πρόσφατη επιτυχία της αθλήτριας και μέλους του, Άννας Τομάζου να κερδίσει θέση στην Εθνική ομάδα γυναικών, από τους προκριματικούς αγώνες που διεξήχθησαν στην Αθήνα το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015.
Με την Άννα στην σύνθεση της, η Εθνική ομάδα γυναικών τοιχοσφαίρισης θα συμμετάσχει μαζί με την Ανδρική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας από τις 21 έως και τις 26 Απριλίου. Η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ’ κατηγορία με αντιπάλους τη Μάλτα, τη Λετονία και το νησί Τζέρσεϊ.

Είναι η πρώτη φορά που μέλος των Εθνικών ομάδων τοιχοσφαίρισης προέρχεται από την επαρχία. Η επιτυχία αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν μίας και η αδιάκοπη προσπάθεια της αθλήτριας τα τελευταία τρία χρόνια απέδωσε καρπούς. Ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης (Rhodes Squash Club) με ζωή μόλις λίγα χρόνια, κατέφερε και τοποθέτησε μέλος - αθλήτρια του στην Εθνική ομάδα.

To ΔΣ συγχαίρει την αθλήτρια και τους προπονητές αυτής για την μεγάλη αυτή επιτυχία και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα της σε κάθε επόμενη της κατάκτηση.
Εκ του ΔΣ.»


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.