Ολοκλήρωσε με μετάλλιο η Σταματία Κούρου του Ροδήλιου

Ολοκλήρωσε με μετάλλιο η Σταματία Κούρου του Ροδήλιου

Ολοκλήρωσε με μετάλλιο η Σταματία Κούρου του Ροδήλιου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

«Χάλκινη» στο σκρατς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πίστας για τις κορασίδες

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας Εφήβων-Παίδων-Κορασίδων στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή, όταν και «βγήκε» άλλο ένα μετάλλιο για τη Σταματία Κούρου από το Ροδήλιο, στο σκρατς. Γενικώς, ο ροδίτικος σύλλογος είχε καλή παρουσία στην Αθήνα και για το λόγο αυτό εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωσή του:

«Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας εφήβων– παίδων, κορασίδων σε διοργάνωση της ΕΟΠ στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, με τα αγωνίσματα Κέριν και Σκρατς για τους αθλητές μας.

Η Σταματία Κούρου στις κορασίδες κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Σκρατς. Ο Αγαπητός Κούρος στους έφηβους κατέκτησε την 5η θέση στο ίδιο αγώνισμα.

Ο Ζαννάκης Βασίλης στους παίδες στην πρώτη του συμμετοχή στο Σκρατς, έκανε εντυπωσιακό αγώνα με πολλά ξεκολλήματα, έντονο τέμπο και τερμάτισε στη 16η θέση.

Ήταν ένα δυναμικό τριήμερο γεμάτο αγώνες με έντονο ανταγωνισμό, πανελλήνια ρεκόρ, να καταρρίπτονται κατ’ επανάληψη και οι αθλητές να καταχειροκροτούνται.

Η συγκομιδή για τον όμιλό μας είναι 2 (δύο) χάλκινα μετάλλια από την Σταματία Κούρου στα 500μ ατομικής χρονομέτρησης και στο Σκρατς και καλές εμφανίσεις με υπόσχεση για το μέλλον από τον έφηβο Κούρο Αγαπητό και τον παίδα Ζαννάκη Βασίλη .

Τα ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή τους, Πολίτη Νεκτάριο για την εξαιρετική πρώτη τους εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων