Τον Ιούνιο στην Αθήνα για τα μπαράζ ο Πήγασος Κρεμαστής

Τον Ιούνιο στην Αθήνα για τα μπαράζ ο Πήγασος Κρεμαστής

Τον Ιούνιο στην Αθήνα για τα μπαράζ ο Πήγασος Κρεμαστής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Κέρδισε το πρωτάθλημα γυναικών στα Δωδεκάνησα

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του κατέκτησε το απόγευμα της Κυριακής ο Πήγασος Κρεμαστής ο οποίος «σκούπισε» στη σειρά των τελικών του γυναικείου πρωταθλήματος τον Ιάλυσο (2-0) και απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία (όμιλος Νότου) το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 24-28 Ιουνίου στην Αθήνα.

Η δεύτερη νίκη του Πήγασου ήρθε πιο εύκολα απ’ ό,τι στο πρώτο ματς την περασμένη Πέμπτη (55-33) και στέφθηκε πανάξια πρωταθλητής. Πλέον έχει μπροστά του δύο μήνες «γεμάτους» για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τα μπαράζ.

Στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου δικαιούνται να πάρουν μέρος εις μεν τον Όμιλο Νότου οι πρώτοι νικητές των Πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας Γυναικών ΕΣΚΑΒΔΕ, ΕΣΚΑΗ, ΕΚΑΣΚ, ΕΣΚΑΣΕ, ΕΣΚΑΚ, ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ΕΣΚ Κυκλάδων, ΤΕ Λέσβου, ΤΕ Χίου, ΤΕ Σάμου και ΤΕ Δωδεκανήσου, εις δε τον Όμιλο Βορρά οι πρώτοι νικητές των Πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορίας Γυναικών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ΕΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΔΥΜ, ΕΣΚΑΘ και ΕΚΑΣΧ.

Σημειώνεται, ότι οι Πρωταθλητές ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ ανέρχονται απευθείας στην Α2 Εθν. Κατηγορία και εντάσσονται στους ομίλους της, όπου λόγω έδρας ανήκουν.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.