Από τη Σκωτία με αγάπη...

Από τη Σκωτία με αγάπη...

Από τη Σκωτία με αγάπη...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 264 ΦΟΡΕΣ

Έτοιμος να πανηγυρίσει τον τίτλο και την άνοδο στη Championship είναι ο Ρόδιος προπονητής της Stranraer F.C. Γιάννης Λορέντζος

Μία από τις πιο «γεμάτες» και ευχάριστες χρονιές της σταδιοδρομίας του διάγει ο Γιάννης Λορέτζος. Ο Ρόδιος τεχνικός είναι προπονητής της Stranraer F.C., η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Σκωτίας και είναι έτοιμη για την άνοδο. Ο Γιάννης Λορέντζος θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του μέσα από μία επιστολή, η οποία φέρει τον τίτλο «είναι όμορφο να κάνεις πρωταθλητισμό ξανά και ο τίτλος είναι κοντά». Αναλυτικά:

«Βρίσκομαι σε μία ομάδα με τρομερό ταλέντο και βάσεις να φτάσει και να διεκδικεί τίτλους στη Σκωτία. Μία ομάδα με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ και μέσο όρο ηλικίας γύρω στα 23. Αν ρωτούσες κάποιους ειδικούς στην αρχή της περιόδου, το 90% από αυτούς μας είχαν για υποβιβασμό.

Ήμαστε τώρα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και διεκδικούμε τον τίτλο και την άνοδο στην Championship της Σκωτίας, στην οποία του χρόνου θα υπάρχουν μεγάλες ομάδες παραδοσιακές της Σκωτίας, όπως η Rangers(αν δεν ανέβει), Hibernian, Saint Mirren.

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που ήρθα στην ομάδα, στις αρχές του Δεκεμβρίου, οι παίκτες μπήκαν στην φιλοσοφία μου και στο ποδοσφαιρικό μου μυαλό, που ήθελα να τους μεταφέρω.

Επίσης, ο manager (Steven Aitken), παλιός μου συμπαίκτης στη Morton στις αρχές της δεκαετίας του 90’ και το προπονητικό team, ήξεραν το «κομμάτι» σχετικά με το δίπλωμά μου, η υποστήριξή τους ήταν σημαντική και είναι μέχρι το καλοκαίρι που θα τελειώσει.

Φτάσαμε στα προημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας απέναντι στη μεγάλη Dundee United, τους κοιτάξαμε στα μάτια και για 48 λεπτά ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, αλλά ένα τραγικό λάθος μας στοίχησε το πρώτο γκολ και μετά χάσαμε φυσιολογικά 3-0. Όμως όλοι εμείς ήμασταν τόσο περήφανοι γι’ αυτούς.

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν οριακό για μας στο πρωτάθλημα, γιατί συνδυάστηκε με την ήττα της Forfar. Πιάσαμε ξανά κορυφή με 2 αγωνιστικές πριν το τέλος. Η άνοδος στην Championship θα αλλάξει το στάτους αυτής της ομάδας και για μένα προσωπικά, μία «νέα πνοή», αλλά και ικανοποίηση μετά τα δυσάρεστα γεγονότα που μου συνέβησαν ποδοσφαιρικά τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα».

Σημειώνεται, πως η Stranraer F.C. ιδρύθηκε το 1870, έχει έδρα το χωρητικότητας 11 χιλιάδων θεατών Stair Park και τη στηρίζουν, ως κύριοι χορηγοί, οι εταιρείες
Stanno (Italian Sporting Brand), Stenna Line (ναυτιλιακή εταιρεία), Energie Gas (εταιρεία φυσικού αερίου) και Herbalife.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.