Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η επισκεψιμότητα στο Rodiaki.gr

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο  η επισκεψιμότητα στο Rodiaki.gr

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η επισκεψιμότητα στο Rodiaki.gr

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 341 ΦΟΡΕΣ

To γύρο του κόσμου έκαναν οι εικόνες της τραγωδίας

Πάνω από 300.000 επισκέπτες μέσα σε ένα τριήμερο δέχθηκε η ιστοσελίδα της «Ροδιακής» καταγράφοντας έτσι πρωτοφανές ρεκόρ για ένα περιφερειακό μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.

Η αγωνία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για το ναυάγιο της Ρόδου και για τις εικόνες που κατέγραψε ο φακός της «Ρ» σε φωτογραφίες και σε βίντεο, παρουσιάστηκε από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία και από την Ευρώπη μέχρι την Αφρική, από διεθνή και καταξιωμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το σύνολο των επισκεπτών αυτών, κατανέμεται σύμφωνα με τον google analytics από 158 χώρες σε όλο τον κόσμο!

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ανάμεσα στις κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας περιλαμβανόταν και η τραγωδία με τους μετανάστες στη Ρόδο, σε ειδησεογραφικά δίκτυα της Αμερικής (CNN), της Βρετανίας (BBC News, NBC, Sky news, Reuters, Mirror, Itnews, Barcroft Media), της Γαλλίας (Assosiated Press, Canal+), της Γερμανίας (Ruptly), της Ιταλίας (askanews), της Ολλανδίας (geenstijl, ad.nl), της Νορβηγίας (dagbladet.no), του Λουξεμβούργου (European News Exchange) και της Πορτογαλίας (observador. pt), ακόμη και της Κίνας (Κινεζικό πρακτορείο) και της Βραζιλίας (Zero Hora).

Μεγάλη επισκεψιμότητα επίσης εκτός από το ναυάγιο και την τραγωδία με τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, είχαν και τα θέματα που παρουσίαζαν τους συμπατριώτες μας, τους εθελοντές, τους λιμενικούς, τους διασώστες του ΕΚΑΒ και πολλούς άλλους που έμειναν ανώνυμοι οι οποίοι έσωσαν ζωές.

Έκαναν την Ελλάδα και τη Ρόδο μας, περήφανη σε όλο τον κόσμο.

Με την ευκαιρία η «Ρ» θέλει να ευχαριστήσει για μια ακόμα φορά τις χιλιάδες των ΑΛΗΘΙΝΩΝ αναγνωστών μας σε όλο τον κόσμο, τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική μας μορφή. Η εμπιστοσύνη τους μας τιμά ιδιαίτερα. Κι από αυτούς τους αναγνώστες και μόνο αντλούμε την δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας, βάζοντας ακόμα υψηλότερους στόχους.

Διαβάστε ακόμη

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη