Γιώργος Δελαπόρτας: “Kακός ο μήνας των πλέι οφ”!

Γιώργος Δελαπόρτας: “Kακός ο μήνας των πλέι οφ”!

Γιώργος Δελαπόρτας: “Kακός ο μήνας των πλέι οφ”!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 227 ΦΟΡΕΣ

«Σαφώς καλύτερο το πρωτάθλημα του ενός Ομίλου», τονίζει ο αρχηγός του Φοίβου

Τελικά και παρά το γεγονός πώς ξεκίνησε κατά τον καλύτερο τρόπο η διαδικασία των πλέι οφ για την ομάδα της Κρεμαστής, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Ο Φοίβος με συνεχόμενα κακά αποτελέσματα, βρέθηκε εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Φυσικά και πείραξε η ήττα από τον Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο», αλλά και για τον τρόπο που ήρθε, καθώς αυτό ήταν το τελευταίο χαρτί για να μείνει στο παιχνίδι η ομάδα της Κρεμαστής.

Ο αρχηγός του Φοίβου Γιώργος Δελαπόρτας μιλώντας για την ομάδα του ήταν σαφής:
«Είναι μια εξέλιξη που δεν την περιμέναμε. Δυστυχώς για μας ήταν κακός ο μήνας των πλέι οφ και σε μια τέτοια διαδικασία απαιτείται να είσαι στην καλύτερη σου κατάσταση και ατομικά αλλά και σαν ομάδα..

Εμείς δεν ήμασταν και δεν μείναμε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου. Ευτυχώς τα πλέι οφ τελειώνουν και πιστεύω πως από τη νέα περίοδο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλύτερο με δυνατές ομάδες σε ένα όμιλο. Ο Φοίβος θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, πάντα. Έχει πετύχει πολλά τα τελευταία χρόνια και μόνο μέσα από τις επιτυχίες θα κρατήσει τα κεκτημένα».

ΜΕΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Στο μεταξύ κι επειδή ακούστηκαν πολλά, ο πρόεδρος της ομάδας Άκης Δελαπόρτας θα παραμείνει στο πόστο του, σχεδιάζοντας με τους συνεργάτες του την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Αμέσως μετά τον αυριανό αγώνα με τον Διαγόρα, θα αφήσει τους πάντες να ξεκουραστούν και όταν επανέλθουν θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τελειώνουν αύριο Τετάρτη, με τον αγώνα που δίνει ο Φοίβος κόντρα στον Διαγόρα, που θα παραταχθεί με την εφηβική του ομάδα όπως χαρακτηριστικά διαμείφθηκε από τους ιθύνοντες των «κυανέρυθρων».

Ωστόσο αλλαγές στην ομάδα, ετοιμάζει κι ο Άγγελος Φραγκάκης για την ομάδα της Κρεμαστής αφού έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.
-Ο Ευτύχης Τζιβίλογλου δεν θα αγωνισθεί σε αυτό το ματς, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως και κατά του Ιάλυσου έπαιξε τραυματίας.

-Το ίδιο θα συμβεί και με τον Γιάννη Αρχοντούλη ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

-Απών θα είναι και ο Παντελής Μπιλιάς για τον οποίο υπάρχουν φόβοι για χιαστούς.

-Εκτός ομάδας είναι και ο Τόλης Παϊζάνος ο οποίος δεν ήταν στους δεκαοκτώ του αγώνα με τον Ιάλυσο.

-Ενώ πρόβλημα από το ίδιο παιχνίδι αντιμετωπίζει στον αυχένα και ο Μιχάλης Κεφάλας.
Στο ματς αυτό πρέπει να σημειωθεί πώς θέλουν να συμμετάσχουν για δικούς τους λόγους οι Νίκος Σεβδαλής και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Η προετοιμασία του Φοίβου για τον αυριανό αγώνα θα ολοκληρωθεί σήμερα.
* Χθες το πρωί στις 7.30 στο κοιμητήριο στην Ιαλυσό οι οικογένειες Δελαπόρτα-Τζαφέρη αλλά και πολύς κόσμος τόσο από την Κρεμαστή όσο και από τον Ιάλυσο και τους Scorpions τίμησαν με την παρουσία τους την επιμνημόσυνη δέηση για την απώλεια εδώ κι ένα χρόνο του αδικοχαμένου Αλέξη Τζαφέρη.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου