Νέο σεμινάριο τεχνικού ασφαλείας εργοδοτών χαμηλής επικινδυνότητας στη Ρόδο

Νέο σεμινάριο τεχνικού ασφαλείας εργοδοτών χαμηλής επικινδυνότητας στη Ρόδο

Νέο σεμινάριο τεχνικού ασφαλείας εργοδοτών χαμηλής επικινδυνότητας στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 285 ΦΟΡΕΣ

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η αναπτυξιακή του εταιρία Δ.ΕΤ.Α.Π. και το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς Α.Ε. ανακοινώνουν τη διεξαγωγή νέου σεμιναρίου για επιμόρφωση εργοδοτών σε θέματα Τεχνικών Ασφαλείας Γ’ κατηγορίας (χαμηλή επικινδυνότητα) το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Ιουνίου και ώρες 9:00-14:00.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα οριζόμενα από το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας όπως το πλαίσιο και τις προϋποθέσεις υλοποίησης των σεμιναρίων, τη διαθεσιμότητα των πιστοποιημένων εκπαιδευτών, καθώς και το ενδιαφέρον των εργοδοτών το σεμινάριο θα υλοποιηθεί, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αιτήσεων (τουλάχιστον 30).

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό επιμόρφωσης με την προϋπόθεση της ανελλιπούς παρακολούθησής τους.

Η κατάρτιση διαρκεί 10 διδακτικές ώρες, θα υλοποιηθεί σε 2 ημέρες (2 πεντάωρα) και έχει συνολικό κόστος 70€. Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά θα έχουν όσοι καταθέσουν το έντυπο της αίτησης συνοδευόμενο από τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά και την προκαταβολή 50€, το αργότερο έως την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 και ώρα 14:00.

Εφόσον οι αιτήσεις υπερβαίνουν το μέγιστο αριθμό καταρτιζομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης. Σημειώνεται ότι καμία εκπρόθεσμη αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή.

Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.detap.gr καθώς και στα γραφεία της ΔΕΤΑΠ. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, οι ενδιαφερόμενοι/εργοδότες θα πρέπει να συμπληρώνουν με πλήρη και ακριβή στοιχεία το έντυπο της αίτησης, το οποίο θα πρέπει να κατατίθεται σε πρωτότυπη μορφή, υπογεγραμμένο και σφραγισμένο και ενέχει ισχύ Υπεύθυνης Δήλωσης.

Εφόσον πρόκειται για ατομική επιχείρηση όπου από την «σφραγίδα» της επιχείρησης προκύπτει άμεσα η ιδιότητα του εκπαιδευόμενου και συγκεκριμένα ότι ο εκπαιδευόμενος ο οποίος πρόκειται να επιμορφωθεί είναι ο εργοδότης, δεν απαιτείται η υποβολή κάποιου άλλου παραστατικού.

Για μη ατομική επιχείρηση υποβάλλεται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή το απαραίτητο παραστατικό με «επισήμανση» του μέρους του από το οποίο προκύπτει ότι ο εκπαιδευόμενος είναι εργοδότης π.χ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ/ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ/ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ/ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ/ ΕΝΑΡΞΗ ΕΦΟΡΙΑΣ/ ΑΛΛΟ.

Εάν η ιδιότητα του εργοδότη προκύπτει από βεβαίωση επιμελητηρίου, υποβάλλεται και ηλεκτρονικά το απαραίτητο παραστατικό με σχετική επισήμανση, αν απαιτείται.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς