Δέχεται πιέσεις ο Φωταράς να παραμείνει στον Αντίμαχο

Δέχεται πιέσεις ο Φωταράς να παραμείνει στον Αντίμαχο

Δέχεται πιέσεις ο Φωταράς να παραμείνει στον Αντίμαχο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 122 ΦΟΡΕΣ

Η Αντιμάχεια τον θέλει ξανά πρόεδρο κι εκείνος αναζητεί κι άλλους συνεργάτες

Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα σε ότι αφορά την εκλογή νέας Διοίκησης στην ομάδα του Αντίμαχου, η οποία έχει στο πρόγραμμα της να συγκροτηθεί σε Σώμα σήμερα το βράδυ στις 20.00 στα γραφεία του συλλόγου στην Αντιμάχεια.

Μέχρι χθες πάντως, δεν ήταν τίποτα οριστικό πέρα από την εκλογή από την Γενική Συνέλευση των οκτώ μελών της νέας Διοίκησης.

Είναι αλήθεια πώς υπάρχει μια διστακτικότητα από τους νεοεκλεγέντες, για το ποιος θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας, η οποία είναι περισσότερο δύσκολη από την περυσινή.

Καθημερινά σε Διοικητικό επίπεδο γίνονται συζητήσεις και διαβουλεύσεις, αλλά δεν έχει παρθεί ακόμα καμιά απόφαση.

Επίσης έγινε γνωστό πώς ασκούνται πιέσεις στον Νεκτάριο Φωταρά ο οποίος ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου και μάλιστα με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Ο ίδιος είναι διατεθειμένος να αφήσει την προεδρία, σε όποιον άλλο θελήσει να το πράξει κι εκείνος να ασχοληθεί με τον σύλλογο από άλλο πόστο, με πολύ πιθανό αυτό του γενικού αρχηγού.

Μέχρι χθες όμως επί του θέματος, δεν υπήρχε εξέλιξη, ενώ ο ίδιος ο κ. Φωταράς σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, εξακολούθησε τις επαφές με παράγοντες του νησιού σε μια προσπάθεια να πλαισιωθεί ο Αντίμαχος κι από άλλους νέους αξιόλογους ανθρώπους της αθλητικής οικογένειας του νησιού της Κω.

Τα 8 άτομα της νέας διοίκησης που έχουν εκλεγεί είναι τα εξής: Φωταράς Νεκτάριος, Καλτσής Μιχάλης, Τακτικός Δαυίδ, Κορτέσης Γιάννης, Σακέλλης Θωμάς, Τάλλαρος Παναγιώτης, Κρητικού Όλγα, Πεντίδης Χρήστος.

Οι οκτώ αυτοί συν τους υπόλοιπους που έχουν συμφωνήσει να διευρύνουν την Διοίκηση αναμένεται να συγκροτηθούν σε Σώμα σήμερα το βράδυ.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα