To αγόρασα το ακίνητο ισχυρίζεται η 24χρονη

To αγόρασα το ακίνητο ισχυρίζεται η 24χρονη

To αγόρασα το ακίνητο ισχυρίζεται η 24χρονη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1262 ΦΟΡΕΣ

Ενω ο 74χρονος ισχυρίζεται οτι επρόκειτο για εικονική δωρεά

Διαδικασία αγοραπωλησίας δηλώνει η 24χρονη ότι έγινε για το ακίνητο του 75χρονου, για το οποίο μάλιστα ισχυρίζεται ότι κατέβαλλε το ποσό των περίπου 36.500 ευρώ!

Η 24χρονη δια του δικηγόρου της κ. Μανώλη Βλάχου έχει και αυτή προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του 75χρονου με την κατάθεση ανταγωγής στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Ρόδου αλλά και άλλων ένδικων μέσων που ακόμη εκκρεμούν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στις προτάσεις που κατατέθηκαν στο δικαστήριο η 24χρονη δηλώνει ότι, αρχικά το 2011 κατέβαλε για την αγορά της ισόγειας κατοικίας στην πόλη της Ρόδου, 65,46 τ.μ. και συγκεκριμένα τριών κυρίων δωματίων και λοιπών βοηθητικών χώρων ενώ στη συνέχεια πλήρωσε και άλλα χρήματα για την μεταβίβαση του ακινήτου, δίδοντας συνολικά το ποσό 36471 ευρώ.

Η 24χρονη στην ανταγωγή της δηλώνει επίσης ότι είχε εμπιστοσύνη στον 75χρονο ο οποίος όπως καταγγέλλει την εξαπάτησε καθώς αφού πήρε τα χρήματα τώρα θέλει να πάρει πίσω την κυριότητα του ακινήτου. Η ίδια στις προτάσεις της προς το δικαστήριο αναφέρει ότι η συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ των δύο πλευρών πριν την αγοραπωλησία ήταν πως το ακίνητο θα ήταν δικό της, εφόσον είχε πληρώσει τα χρήματα, αλλά ο 75χρονος θα διέμενε σε αυτό ισοβίως.

Η υπόθεση ως γνωστόν έχει ήδη συζητηθεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Ρόδου το οποίο έχει ακούσει και τις δύο πλευρές και αναμένεται το επόμενο διάστημα να εκδώσει την απόφαση του.
Σημειώνεται πως ο 75χρονος ισχυρίζεται από την πλευρά του πως έπεσε θύμα της εμπιστοσύνης που είχε στην 24χρονη και την μητέρα της, οι οποίες τον έπεισαν να μεταβιβάσει εικονικά το ακίνητο στην νεαρή κοπέλα προκειμένου έτσι να μην του το πάρει η πρώην σύζυγος του και τελικά κινδυνεύει να το χάσει τελείως.

Ο 75χρονος αρνείται ότι έγινε πραγματική αγοραπωλησία και ότι έλαβε ουδέποτε χρήματα από την 24χρονη και ζητά με την αγωγή του να ακυρωθεί η συγκεκριμένη σύμβαση πώλησης που έχει γίνει μεταξύ του ιδίου και της 24χρονης. Παράλληλα ζητά να αναγνωριστεί ο ίδιος ο κύριος του ακινήτου αυτού.

Συνήγορος υπεράσπισης για τον 75χρονο είναι η κ. Αναστασία Αλεξάνδρου – Καντιτο.

Διαβάστε ακόμη

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»