Τελευταία «παράσταση» για Κολοσσό

Τελευταία «παράσταση» για Κολοσσό

Τελευταία «παράσταση» για Κολοσσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 101 ΦΟΡΕΣ

Απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Κολοσσός H Hotels ολοκληρώνει σήμερα τις εντός έδρας εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα

Τις προηγούμενες δύο σεζόν, ο Κολοσσός H Hotels κατάφερε να σώσει με δυσκολία την παρτίδα και να παραμείνει στην Α1, κατακτώντας τη δέκατη θέση και κάνοντας «ελεύθερη πτώση» από την κορυφαία τριάδα στην οποία βρέθηκε τη χρονιά 2011-12. Φέτος, ξεκίνησε και πάλι με στόχο την παραμονή και οι προβλέψεις δεν ήταν με το μέρος του. «Τέλος καλό, όλα καλά» όμως για την ομάδα της Ρόδου αφού όχι απλώς κατόρθωσε να μείνει στην κατηγορία αλλά βελτίωσε κατά τρεις θέσεις την κατάταξή της στην κανονική περίοδο, κερδίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ένα άτυχο αποτέλεσμα στην Αμαλιάδα την τελευταία αγωνιστική έφερε στο δρόμο των «θαλασσί» τον Παναθηναϊκό. Αν είχαν τερματίσει έκτοι, ενδεχομένως να διεκδικούσαν κάτι περισσότερο από τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ. Τώρα, είναι το απόλυτο άουτ σάιντερ και μοναδικός στόχος από τα ματς με τους «πράσινους» είναι να φανούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

Στο ΟΑΚΑ πριν τρεις μέρες δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά, ωστόσο αισιοδοξούν ότι σήμερα πιθανότατα να καταφέρουν κάτι καλύτερο μπροστά στο φίλαθλο κοινό τους! Είναι, εξάλλου, η τελευταία τους εντός έδρας «παράσταση» διότι και να μπορέσουν να ισοφαρίσουν σε 1-1, το τρίτο ματς είναι την προσεχή Τρίτη και πάλι στο (κεκλεισμένων των θυρών) ΟΑΚΑ.

Ο Άρης Λυκογιάννης προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του, και δη τους ξένους, συγκεντρωμένους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό καθώς είναι δεδομένο ότι οι «θαλασσί» σκέφτονται ήδη την ξεκούρασή τους ύστερα από μία αρκετά αγχωτική και δύσκολη χρονιά.

Χωρίς Διαμαντίδη, Φώτση στη Ρόδο
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Μανωλόπουλος, αποφάσισε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή τριών αθλητών του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών με τον Κολοσσό H Hotels, θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα οι «πράσινοι» θα κάνουν το 2-0 και θα περάσουν στα ημιτελικά.

Έτσι, στη Ρόδο δεν ταξίδεψαν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, ο «εκτελεστής» του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, Αντώνης Φώτσης, για οικογενειακούς λόγους, και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί μηρό την περασμένη Τετάρτη, ύστερα από χτύπημα αντιπάλου.

Στις απουσίες αυτές είναι και η δεδομένη του νεαρού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ο οποίος υπέφερε τις τελευταίες μέρες από γαστρεντερίτιδα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.
Αντίθετα, το ντεμπούτο τους αναμένεται να κάνουν στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι στη συνέχεια των πλέι οφ, οι νεοαποκτηθέντες Ρέιμαρ Μόργκαν και Ντι Τζέι Κούπερ.

Το σημερινό παιχνίδι:
• Βενετόκλειο (16.30’) Κολοσσός – Παναθηναϊκός (Novasports 2)
Διαιτητές: Μπήτης, Διαμαντής, Ξενικάκης
Κομισάριος: Βιτζηλαίος


-ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ-

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου