Νέος... σκουπιδότοπος στις Πεταλούδες

Νέος... σκουπιδότοπος στις Πεταλούδες

Νέος... σκουπιδότοπος στις Πεταλούδες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 604 ΦΟΡΕΣ

Εντοπίστηκε χθες, με στερεά απορρίμματα, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, σε περιοχή κοντά στην έδρα του Δήμου, στην Κρεμαστή.

Νέος σκουπιδότοπος με στερεά απορρίμματα στον Δήμο Πεταλούδων, εντοπίστηκε χθες , σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, σε περιοχή κοντά στην έδρα του Δήμου, στην Κρεμαστή. Όπως προκύπτει και από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, μεταφέρονται σε δασική και θαμνώδη περιοχή στερεά απορρίμματα αλλά και σκουπίδια και μπάζα, τα οποία έχουν δημιουργήσει μια μίνι - χωματερή. Ξερά κλαδιά κι άλλα απορρίμματα επιβαρύνουν επίσης με σοβαρές επιπτώσεις, την ευρύτερη περιοχή. Κάτοικοι της περιοχής, υπογραμμίζουν ότι οι αρμόδιοι του Δήμου Πεταλούδων, γνωρίζουν για την χωματερή αυτή αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν προχωρήσει σε διαδικασία αποκατάστασης. Το ζήτημα με τα απορρίμματα και την εναπόθεσή τους, είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πεταλούδων τις τελευταίες μέρες.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών