Σάββας Σφυριαλλάς: «Θα είμαι κοντά για τις υποδομές…»

Σάββας Σφυριαλλάς: «Θα είμαι κοντά για τις υποδομές…»

Σάββας Σφυριαλλάς: «Θα είμαι κοντά για τις υποδομές…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 171 ΦΟΡΕΣ

Με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει πως θα προσφέρει στον Άρη 2013 για την ανάδειξη ταλέντων και όχι ως επικεφαλής της διοίκησης στην ανδρική ομάδα των «κιτρινόμαυρων»

Τέρμα στα όποια…σενάρια ακουστήκαν στον Αρχάγγελο τις τελευταίες μέρες βάζει με ανακοίνωσή του ο Σάββας Σφυριαλλάς και ξεκαθαρίζει ότι θ’ ασχοληθεί διοικητικά μόνο με τις υποδομές μέσω του Άρη 2013 και όχι με την ανδρική ομάδα.

Θεωρεί επίσης, πως μπορεί να προσφέρει όσο γίνεται στην ανάδειξη νέων ταλέντων, καθώς, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα άρμοζε να είναι επικεφαλής μιας νέας διοίκησης της ομάδας των «κιτρινόμαυρων» στην Α’ Κατηγορία. Στόχος η δημιουργία συνόλου από Αρχαγγελίτες ποδοσφαιριστές και η αξιοποίηση των ταλέντων με την προώθησή τους στην «πρώτη» ομάδα ή σε συλλόγους ανώτερων κατηγοριών.

Η ανακοίνωσή του:
«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παλιούς παράγοντες και φίλους της ομάδας για την τιμή που μου έκαναν να με προτείνουν για πρόεδρο του ιστορικού μας συλλόγου, του Άρη, αλλά δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν αυτή τη στιγμή να αναλάβω τη διοίκηση. Θα είμαι όμως, κοντά τους, όπως κάνω τόσα χρόνια. Άλλωστε, ως γνωστόν, ο γιος μου Τσαμπίκος είναι πρόεδρος στην ομάδα του Άρη 2013 που απαρτίζεται από νέα παιδιά του τόπου μας, τα οποία με την κατάλληλη προσπάθεια και την προσθήκη ορισμένων μεγαλύτερων καλών παιδιών-παικτών με ήθος, θα βοηθήσουν στην αρχή για ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτό θα συμβάλλει και στην ενίσχυση της ανδρικής ομάδας του Άρη, έχοντας ακόμα και λαμπρό μέλλον σε ανώτερες κατηγορίες. Θέλουμε να δώσουμε βάση στα νέα παιδιά που είναι η υποδομή, που τόσο πολύ λείπει από τον Αρχάγγελο τα τελευταία χρόνια. Σε καμία περίπτωση δεν αποσκοπούμε με τις κινήσεις μας στο κέρδος».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα