Η TUI βράβευσε προχθές 16 ξενοδοχεία της Ρόδου

Η TUI βράβευσε προχθές 16 ξενοδοχεία της Ρόδου

Η TUI βράβευσε προχθές 16 ξενοδοχεία της Ρόδου

Λίζα Γ. Τσοπανάκη

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6134 ΦΟΡΕΣ

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε για τα βραβεία Blue Award

Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση των βραβείων Blue Award που διοργανώνει ο τουριστικός οργανισμός Tui Nordic πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στο ξενοδοχείο “Rodos Palace” όπου βραβεύθηκαν ξενοδοχεία σύμφωνα με τις βαθμολογίες των ίδιων των πελατών τους.

Το ξενοδοχείο Lindos Blu απέσπασε όπως κάθε χρόνο τα περισσότερα βραβεία
Το ξενοδοχείο Lindos Blu απέσπασε όπως κάθε χρόνο τα περισσότερα βραβεία

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και φέτος, ιδιοκτήτες και διευθυντές συνεργαζόμενων με την Tui ξενοδοχείων, ανώτερα στελέχη της Tui Nordic και της Tui Hellas που βρέθηκαν στη Ρόδο αλλά εκπρόσωποι της Τui Nordic και της Tui Hellas της Ρόδου όπως ο Senior Product Manager κ. Stephen Hansen, o Purchasing Manager κ. Γιώργος Πολύζος, η Head of Dodecanese & North East Aegean Islands κ. Barbara Kirchner, η Service Delivery Area Manager Rhodes & Karpathos κ. Sadie Brown, η Nordic Tactical sales & Trading Manager κ. Antti Makela κ.α.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Hansen πραγματοποίησε μια εκτενή αναφορά σχετικά με τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στη Ρόδο αλλά και σε σχέση με άλλους προορισμούς, ενώ αναφέρθηκε και στον μακροχρόνιο στόχο της εταιρείας.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η εταιρεία είναι χαρούμενη με την τουριστική ανάπτυξή της και ότι αυτό αποτελεί την μακροχρόνια επίτευξη της εταιρείας, ότι θέλει να συνεχίσει τα επόμενα χρόνια σε αυτές τις βάσεις αλλά και ότι σκοπός τους είναι να αναπτυχθεί ο προορισμός και να επενδύσουν σε νέα τουριστικά προϊόντα. Η εταιρεία δέχεται μεγάλο ανταγωνισμό από τις εταιρείες χαμηλού κόστους και για το λόγο αυτό ποντάρουν σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών.

Στην παρουσίαση τονίστηκε πως για μια ακόμη χρονιά η Ρόδος συναγωνίζεται προορισμούς όπως η Μαγιόρκα, η Κύπρος, η Κρήτη και η Τουρκία, ενώ επισημάνθηκε το γεγονός ότι η επιτυχία της Κρήτης και το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι τα τοπικά προϊόντα που παρέχει.

Σε ότι αφορά τη γενική εντύπωση των πελατών από τις διακοπές, η Ελλάδα έχει τα σκήπτρα ενώ σε ότι αφορά την καλύτερη εξυπηρέτηση, φαίνεται πως η Ρόδος έρχεται δεύτερη αμέσως μετά την Κρήτη.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ BLUE AWARD
Ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες πήραν τα βραβεία Blue Award τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με την Tui Nordic Αμέσως μετά την παρουσίαση και τον «απολογισμό» της χρονιάς, παραδόθηκαν τα βραβεία “Blue Award” για τη χρονιά που μας πέρασε τα οποία απονέμονται βάσει βαθμολογίας των ίδιων των πελατών στα ξενοδοχεία.

Τα βραβεία αφορούσαν ξενοδοχεία 2, 3ων, 4ων και 5 αστέρων (Χρυσό, Ασημένιο και Χάλκινο για κάθε κατηγορία ξενοδοχείου) αλλά και ειδικά βραβεία που απονέμονται σε κατηγορίες όπως καλύτερη παρουσίαση, καλύτερη εξυπηρέτηση, πιο καθαρό ξενοδοχείο κ.λπ. ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως αρκετά ήταν τα ξενοδοχεία που έλαβαν ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες.

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί πως για μια ακόμη φορά το ξενοδοχείο Lindos Blu «σάρωσε» τα βραβεία αφού πήρε και πάλι το χρυσό βραβείο με βαθμολογία 9,56 το βραβείο του πιο καθαρού ξενοδοχείου και της καλύτερης εξυπηρέτησης προσωπικού.

Ξενοδοχεία 2 αστέρων
Gold: Pearl
Silver: Alexandra
Bronze: Amaryllis Hotel

Ξενοδοχεία 3ων προς 4ων αστέρων
Gold: Anapolis Inn
Silver: Dionysos Hotel
Bronze: Sea Melody Hotel
Bronze: Cactus Hotel

Ξενοδοχεία 4ων προς 5 αστέρων
Gold:
Lindos Mare
Silver: Kalithea Horizon Royal
Bronze: Atlantica Aegean Park

Ξενοδοχεία 5 αστέρων
Gold:
Lindos Blu
Silver: Elysium Resort & Spa
Bronze: Rodos Paladium

Best Cleaning
Lindos Blu)

Best Hotel Staff Service
Lindos Blu

Best NPS (Best Net Promoter Score)
Atlantica Aegean Park

Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία με την TUI Nordic βραβεύτηκαν με 12 βραβεία Blue Awards βάσει των βαθμολογιών των πελατών τους
Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία με την TUI Nordic βραβεύτηκαν με 12 βραβεία Blue Awards βάσει των βαθμολογιών των πελατών τους

Διαβάστε ακόμη

Συμβαίνει τώρα: τροχαίο ατύχημα στην Ψαροπούλα

Προσοχή: Χωρίς φανάρια η διασταύρωση Ρόδου-Λίνδου με Τραουνού!

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Εντυπωσιακά κι ελπιδοφόρα τα πρώτα στοιχεία για την εξέλιξη του τουρισμού φέτος στη χώρα μας

Πως γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα - Τα έθιμα της Δωδεκανήσου

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου