Αποκαταστάθηκε αξιωματικός της αστυνομίας

Αποκαταστάθηκε αξιωματικός της αστυνομίας

Αποκαταστάθηκε αξιωματικός της αστυνομίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 522 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ

Αποκαταστάθηκε πλήρως αστυνόμος Α΄που υπηρετεί στην Κω και σε βάρος του είχαν σχηματιστεί δύο ποινικές υποθέσεις οι οποίες τέθηκαν στο αρχείο.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Σταυρόπουλο ο οποίος από τον περασμένο Σεπτέμβρη υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αντιμάχειας στην Κω μετά την μετάθεσή του από το Τμήμα Ασφαλείας Κω όπου ήταν διοικητής.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Σταυρόπουλος είχε καταφέρει να εξιχνιάσει τις περισσότερες υποθέσεις που ασχολήθηκε η υπηρεσία του τα τελευταία χρόνια που βρισκόταν στο «τιμόνι» του Τμήματος Ασφαλείας της Κω, και παράλληλα να δώσει «ηχηρά χτυπήματα» στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών και όχι μόνο!

Το έργο που έχει επιτελεστεί κατά την θητεία του κ. Σταυρόπουλου στην Ασφάλεια της Κω, κατά κοινή ομολογία, μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ τροχοπέδη στην πορεία του αυτή αποτέλεσε ο σχηματισμός των δύο δικογραφιών σε βάρος του. Ωστόσο όπως και επίσημα αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι υποθέσεις αυτές έχουν τεθεί στο αρχείο. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ήδη ο κ. Σταυρόπουλος έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη κατά αυτών που τον διέσυραν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής:
«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδίδεται η παρούσα Ανακοίνωση, η οποία υπέχει θέση αποκατάστασης Αστυνόμου Α’ της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Κω.

Συγκεκριμένα, ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου, μετά από σχετική πρόταση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, τον περασμένο Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο έθεσε στο αρχείο δύο ποινικές υποθέσεις που αφορούσαν καταγγελλόμενα σε βάρος του ανωτέρω Αξιωματικού και δεν άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για οποιαδήποτε πλημμεληματικού ή κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη.

Η παρούσα Ανακοίνωση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 7 του Ν.2713/1999, κατόπιν αιτήσεως του Αξιωματικού».

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

Προσλήψεις στον δήμο Κω

Η καθαριότητα των αρχαιολογικών χώρων

Έκλεψε τον εργοδότη του

Αεροδιακομιδή για 30χρονο πολυτραυματία από την Κω στο Ηράκλειο

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) στην Κω για τον Θαλάσσιο Τουρισμό

Κως: Αλλοδαπός παρενόχλησε 15χρονη σε Ίντερνετ καφέ