Φιλανθρωπική εκδήλωση στο Καρακόνερο σήμερα στις 18:00

Φιλανθρωπική εκδήλωση στο Καρακόνερο σήμερα στις 18:00

Φιλανθρωπική εκδήλωση στο Καρακόνερο σήμερα στις 18:00

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Την διοργανώνουν ο Διαγόρας και το γυμναστήριο Oxygen σήμερα στις 18.00. Οι εισπράξεις θα διατεθούν στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

O Γυμναστικός Σύλλογος Διαγόρας και το γυμναστήριο MyOxygen συνδιοργανώνουν σήμερα μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση, για να καλυφθούν ανάγκες σε υλικά για την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου. Δυστυχώς για την υγεία όλων των ανθρώπων τα πάντα επηρεάζονται από την υπάρχουσα οικονομική κρίση.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου καταβάλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μην εκτεθούν σαν επαγγελματίες και σαν άνθρωποι. Εκείνα όμως που βασανίζονται περισσότερο από τις μεγάλες ελλείψεις είναι τα παιδιά

Το τμήμα της Παιδιατρικής είναι ένα τμήμα που ευαισθητοποιεί τους πάντες ιδιαίτερα, καθώς τα παιδιά είναι τα μόνα που σίγουρα δεν ευθύνονται για την έλλειψη κρατικών κονδυλίων, ενώ ταυτόχρονα δικαιούνται τη μέγιστη φροντίδα από όλους , τους ενήλικες αυτής της κοινωνίας!

Το γυμναστήριο MyOxygen, μια ροδίτικη επιχείρηση με ιστορία 14 ετών, διοργανώνει συχνά δράσεις που δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο της επιχείρησης με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες στις οποίες βρίσκονται κάτοικοι του νησιού μας . Ταυτόχρονα, ο Γυμναστικός Σύλλογος Διαγόρας Ρόδου έχει μεγάλη ιστορία στο νησί, προσφέροντας στην κοινωνία και στον αθλητισμό, όπως την υγεία των παιδιών. Το MyOxygen είναι επίσημος χορηγός του Διαγόρα από το 2014, προσφέροντας εξοπλισμό στα παιδιά που αγαπάνε τον αθλητισμό και νοιάζονται να μεγαλώσουν με υγεία.
Έτσι οι δυο πλευρές αποφάσισαν την συνδιοργάνωση μιας εκδήλωσης που θα γίνει στο Καρακόνερο σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου 2015 στις 18:00.

Θα είναι μια γιορτή για την υγεία! Θα υπάρχουν διάφορα σημεία με αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια γυμναστικής για μικρούς και μεγάλους, χωρίς υποχρεωτική συμμετοχή.

Η είσοδος είναι 5€, με ελεύθερη είσοδο για παιδιά έως 12 ετών, ενώ θα δοθούν καπέλα από το MyOxygen.

-Περισσότερες πληροφορίες στην υποδοχή του γυμναστηρίου MyOxygen, Αυστραλίας 48, Ρόδος, στο 22410 70510 και στο reception@myoxygen.gr .

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”