Ξεσπάθωσε κατά πάντων ο Παύλος Πανηγύρης

Ξεσπάθωσε κατά πάντων ο Παύλος Πανηγύρης

Ξεσπάθωσε κατά πάντων ο Παύλος Πανηγύρης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1332 ΦΟΡΕΣ

Καταγγελίες οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις, διατυπώνει με επιστολή του ο δήμαρχος (σε προσωρινή αργία) της Μεγίστης, κος Παύλος Πανηγύρης.

Στην επιστολή του προς τη “Ρ” αναφέρει συγκεκριμένα:
Κύριε Διευθυντά,
Δημοσιεύστε παρακαλώ στο έγκριτο φύλλο της εφημερίδας σας την επιστολή μου μεταφέροντας την απογοήτευση και την πικρία μου προς τους αναγνώστες σας, τους συμπατριώτες μου και τις αρμόδιες υπηρεσίες, τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας, η οποία με μία λέξη μπορεί να την πει κανείς “ΧΑΟΣ”.


Πέρσι είχα δημοσιεύσει τις ανησυχίες μου, χαρακτηρίζοντας το νησί μας ως ξέφραγο αμπέλι, διότι δυστυχώς διακινούνταν άνευ ελέγχου παράνομοι από τις απέναντι ακτές και εργάζονται στο νησί και είναι γνωστό στις Αρχές ποιοι τους έφερναν για δουλειά.


Σήμερα η κατάσταση είναι θλιβερή, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, δεν υπάρχει αστυνόμευση, ο τουρισμός ελέγχεται από δύο-τρεις καθώς και ο λιμένας με τα σκάφη που καταφθάνουν ελέγχεται από ιδιώτη!!! Σε συνεργασία με κρατικό υπάλληλο, ο οποίος παρότι κατηγγέλθη για παρανομίες του, ξανατοποθετήθηκε περιέργως στο νησί μας.


Η Αστυνομία Μεγίστης εσκεμμένα εδώ και τρία χρόνια αφήνει και λειτουργούν στο νησί μαγαζιά χωρίς άδεια λειτουργίας και δεν έχει κάνει μηνύσεις ικανές να δώσει το δικαίωμα στο Δήμο να τα κλείσει. Δυστυχώς οι δύο αυτές επιχειρήσεις στεγάζονται σε Δημοτικά Κτίρια και μεγάλη ευθύνη φέρουν αυτοί που διοίκησαν τα τελευταία δυόμιση χρόνια που εγώ είμαι σε αργία καθώς και για πολλά πράγματα που έμειναν στάσιμα στο νησί.


Η συμπεριφορά της Αστυνομίας που άφησε και αφήνει τις παρανομίες να εξελίσσονται, έδωσε το θάρρος ακόμα και να μπαζωθεί ρυάκι και να καταστραφεί το περιβάλλον στην περιοχή Άχερες.


Το περίεργο, δε, είναι ότι τα μέλη της α­ντιπολίτευσης μέχρι το 2014 ουδεμίαν καταγγελία έκαναν επί σωρεία παρανομιών, διότι απλούστατα οι παρανομίες αφορούσαν φίλους τους και συγγενείς τους.


Ο Λιμένας ελέγχεται από συγκεκριμένο επιχειρηματία υποβοηθούμενος από την γυναίκα κρατικού υπαλλήλου, ο οποίος περιέργως ενώ έχει καταγγελθεί για διάφορα, παραμένει στο νησί!!!
Πάντως εγώ έχω καταγγείλει στον αρμόδιο Υπουργό τον συγκεκριμένο υπάλληλο.


Δυστυχώς ακόμα και σήμερα αυτά τα δύο μαγαζιά χωρίς άδεια, λειτουργούν με τις ευλογίες όλων των αρχών και το ένα δε όπου δούλευαν πέρσι Τούρκοι χωρίς άδεια κ.λ.π. παίρνει παράνομα ρεύμα από το βενζινάδικο το οποίο δόθηκε παράνομα σε ιδιώτη και παρότι του συνέστησα να διακόψει την παράνομη παροχή ρεύματος προς το νησί του Αγ. Γεωργίου αυτός με αγνόησε.


Η αγωνία μου για αυτό το νησί που έδωσα τη ζωή μου με τους συνεργάτες μου, πολεμώντας ακόμα και με την κεντρική εξουσία και βγάζοντάς το από την μιζέρια, εδώ και δυόμιση χρόνια κατρακυλά προς τα πίσω με ευθύνη των κυβερνώντων και των αρχών πλην του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Στρατού.


Θα αγωνιστώ όσο αναπνέω να καταγγέλλω τα κακώς κείμενα ακόμα και την κακή λειτουργία της Δημοτικής Αρχής, παρότι ανήκουν στο συνδυασμό μου, γιατί αυτοί οι κάτοικοι αξίζουν ένα καλύτερο αύριο απ’ ότι το σημερινό.


Εύχομαι η επιστολή μου, αυτή την φορά να συγκινήσει κάποιους. Παράλληλα εγώ θα συνεχίσω να καταγγέλλω τα κακώς κείμενα που θα συμβαίνουν στο νησί μου.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,»

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς