Ακόμη περιμένουν τους... υδρονομείς στα Κολύμπια

Ακόμη περιμένουν τους... υδρονομείς στα Κολύμπια

Ακόμη περιμένουν τους... υδρονομείς στα Κολύμπια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 238 ΦΟΡΕΣ

Πυρ και μανία είναι οι κάτοικοι στην περιοχή των Κολυμπίων, καθώς δεν έχουν διοριστεί ακόμη οι νέοι υδρονομείς ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει νερό για άρδευση.

Παράλληλα σε επικοινωνία που είχαν με την ΔΕΥΑΡ τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να συνδεθούν τα σχετικά ρολόγια, αν δεν πληρωθούν πρώτα οι λογαριασμοί. Οι οποίοι όμως λογαριασμοί, όπως καταγγέλλουν και πάλι οι κάτοικοι της περιοχής, στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν να εκδοθούν αρκετά χρόνια, χωρίς να αποτελεί δικιά τους ευθύνη!

Όσο για τον ανταποδοτικό χαρακτήρα που οφείλει να έχει η ΔΕΥΑΡ, αλλά και τις υποχρεώσεις της πολιτείας απέναντι στους φορολογημένους, η απάντηση όπως εξηγούσαν, η οποία τους δόθηκε ήταν… αποστομωτική: Πρόκειται για εταιρεία Ιδιωτικού Δικαίου…

Τέλος κάνουν έκκληση τόσο στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρη Τσίκκη, όσο και στον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο, να εξετάσουν σοβαρά το ζήτημα. Υπογραμμίζουν δε ότι γνωρίζουν τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και τις καθυστερήσεις πληρωμής των υδρονομέων από τα προηγούμενα χρόνια, όμως ακόμη κι έτσι οι εργαζόμενοι δήλωναν πάντα «παρών» για να δίνουν λύσεις στα ζητήματα της ύδρευσης και άρδευσης των Κολυμπίων.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο