Ευχαριστώ σε Σταυρή και Παπαστεργίου

Ευχαριστώ σε Σταυρή και Παπαστεργίου

Ευχαριστώ σε Σταυρή και Παπαστεργίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 214 ΦΟΡΕΣ

Παρελθόν αποτελούν από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλυθιών οι Λευτέρης Σταυρής και Κώστας Παπαστεργίου, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο πρώτος πήρε την απόφαση να σταματήσει για καθαρά προσωπικούς λόγους, ενώ ο Κώστας Παπαστεργίου ανέλαβε γενικός αρχηγός την ομάδα της Ρόδου.

Ωστόσο η διοίκηση του Απόλλωνα νιώθει την υποχρέωση να τους ευχαριστήσει για την πολυετή τους προσφορά και εξέδωσε τις ακόλουθα ευχαριστήρια:

Για Παπαστεργίου

«Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Καλυθιών θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Παπαστεργίου για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας και ιδιαίτερα στο τμήμα των ακαδημιών μας. Η προσφορά του κρίνεται απλά ανεκτίμητη και τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους. Του ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιά μας η επιλογή του να ακολουθήσει την ομάδα του Α.Σ. Ρόδος, ως γενικός αρχηγός, να είναι όπως εκείνος επιθυμεί και να έχει πάντα επιτυχίες. Φίλε Κώστα η πόρτα της ομάδας του χωριού μας θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα».

Για Σταυρή

«Η ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λευτέρη Σταυρή για την ανεκτίμητη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο και συγκεκριμένα στα τμήματα των ακαδημιών μας.

Ο Λευτέρης με την εμπειρία και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις, θεωρούμε ότι έχει προσφέρει τα μέγιστα έτσι ώστε σήμερα οι ακαδημίες μας να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Λευτέρη σ’ ευχαριστούμε».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων