Σπείρα διαρρηκτών “βολιδοσκοπεί” χρυσοχοεία στη Ρόδο

Σπείρα διαρρηκτών “βολιδοσκοπεί” χρυσοχοεία στη Ρόδο

Σπείρα διαρρηκτών “βολιδοσκοπεί” χρυσοχοεία στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 478 ΦΟΡΕΣ

Eπιχείρησαν να διαρρήξουν κοσμηματοπωλείο στην Παλιά Πόλη

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ρόδου, εξαιτίας ενδείξεων και στοιχείων που έχουν στα χέρια τους ότι σπείρα διαρρηκτών «βολιδοσκοπεί» με περίεργο τρόπο χρυσοχοεία που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της Ρόδου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μια τέτοια περίπτωση, καταγγέλθηκε από συμπολίτη μας χρυσοχόο, όταν ο συναγερμός του καταστήματός του «χτύπησε» προχθές τα ξημερώματα.
Στο σημείο έφθασαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου και ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, διαπιστώνοντας ότι άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να μπουν στο κατάστημα με έναν περίεργο τρόπο:

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βρέθηκαν, οι άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να «κατεβάσουν» ολόκληρη την βιτρίνα του καταστήματος, ξηλώνοντάς την με ειδικό τρόπο. Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι οι δράστες είναι γνώστες του τρόπου τοποθέτησης των ειδικών πλαισίων ασφαλείας που υπάρχουν στα χρυσοχοεία και ότι δημιουργώντας ειδικές υποδοχές, το δένουν και επιχειρούν τραβώντας το πιθανότητα με αυτοκίνητο να το διαλύσουν, ανοίγοντας έτσι διάπλατα την είσοδο για να λεηλατήσουν το κατάστημα.

Όλη αυτή η επιχείρηση, δεν διαρκεί παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Η επιχείρηση διάρρηξης έγινε στην Παλιά Πόλη, αλλά υπάρχουν ενδείξεις και σε άλλες περιοχές, γεγονός που έχει θέσει σε αυξημένη ετοιμότητα την αστυνομία της περιοχής μας.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών