Θα επισκεφθεί τη Ρόδο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Θα επισκεφθεί τη Ρόδο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Θα επισκεφθεί τη Ρόδο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 189 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα επισκεφτεί σύντομα την περιοχή μας στο πλαίσιο περιοδείας που θα πραγματοποιήσει, όπως τουλάχιστον έκανε γνωστό στον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπο Κόκκινο που τον επισκέφθηκε.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Κόκκινος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Κυριακή στο πλαίσιο της οποίας συζήτησαν θέματα που αφορούν την περιοχή μας. Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:


«Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την ανάδειξη και την επίλυση των ζητημάτων της περιοχής μας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος είχε συνάντηση την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα.


Ο κ. Χ. Κόκκινος ενημέρωσε και παρουσίασε αναλυτικά τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τα νησιά μας, μετέφερε την αγωνία που υπάρχει για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου (που συνδέεται άμεσα με τις διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους πιστωτές) και αναφέρθηκε στα καθημερινά ζητήματα των πολιτών.


Έμφαση έδωσε και στο θεσμικό και οικονομικό «ακρωτηριασμό» που έχει υποστεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να διαδραματίσει τον αναπτυξιακό και κοινωνικό ρόλο που επιθυμεί και επιδιώκει.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια της συνάντησης έδειξε για μια ακόμη φορά το μεγάλο, διαχρονικό και ειλικρινές ενδιαφέρον για την πορεία των νησιών μας, αλλά και το σεβασμό και τη συμπαράστασή του στους αγώνες και στις αγωνίες των ακριτών μας. Επίσης ανακοίνωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα περιοδεύσει στην περιοχή μας».

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου