Με την Ουρανία Ρεμπούλη η εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό της Κρήτης

Με την Ουρανία Ρεμπούλη η εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό της Κρήτης

Με την Ουρανία Ρεμπούλη η εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό της Κρήτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 274 ΦΟΡΕΣ

Η πρωταθλήτρια του ΓΣΝ Λέρου στα 10000μ. και το μαραθώνιο, θα συμμετάσχει στα 5000μ. της διοργάνωσης για την Α’ Κατηγορία, 20-21 Ιουνίου

Τις… αποσκευές της για το Ηράκλειο ετοιμάζει η Ουρανία Ρεμπούλη, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη αναχωρεί για κει ,όπου θα γίνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Α’ Κατηγορίας, γνωστότερο παλαιότερα ως Μπρούνο Ζάουλι, 20-21 Ιουνίου.

Η πρωταθλήτρια του ΓΣΝ Λέρου θα συμμετάσχει στα 5000μ. και θα προσπαθήσει να δώσει πολύτιμους βαθμούς στη χώρα μας για να κερδίσει πάλι την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα από τη νέα χρονιά. Αν και είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 10000μ., με πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα της κατηγορίας νέων παλαιότερα, είναι σε θέση να σημειώσει καλό χρόνο και στο 5αρι.

Άλλωστε, με το που ασχολήθηκε και με το μαραθώνιο, συμπεριλήφθηκε στις κορυφαίες για τη χώρα μας και τώρα βάζει… πλώρη προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Μάλιστα, ο χρόνος της είναι πολύ… κοντά στη βραζιλιάνικη πρωτεύουσα, κάτι που δείχνει τις σπουδαίες ικανότητές της.

Σημειώνεται ότι σε αυτή την προσπάθεια, την Ουρανία Ρεμπούλη υποστηρίζει ως χορηγός το κατάστημα αθλητικών ειδών Adidas Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα