Διψήφια αύξηση κρατήσεων για Ελλάδα έχει φέτος ο Alltours

Διψήφια αύξηση κρατήσεων για Ελλάδα έχει φέτος ο Alltours

Διψήφια αύξηση κρατήσεων για Ελλάδα έχει φέτος ο Alltours

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 179 ΦΟΡΕΣ

Διψήφιο ποσοστό αύξησης στις κρατήσεις για Ελλάδα, Μαγιόρκα, Κανάρια Νησιά, Αίγυπτο και Ηνωμένα Αραβαικά Εμιράτα έχει φέτος ο Γερμανός τουρ οπερέιτορ Alltours. Η εξέλιξη αυτή ώθησε τον τουρ οπερέιτορ να αναθεωρήσει προς τα πάνω τους στόχους του για αύξηση εσόδων κατά 5% (από 2% που ήταν αρχικά).

Αυτό σημαίνει ότι θα διακινήσει φέτος περίπου 1,9 εκατ. τουρίστες, 90.000 περισσότερους από πέρυσι, με το 1 εκατομμύρια να διαμένει στα ξενοδοχεία, που προσφέρει αποκλειστικά. Παράλληλα, ο Alltours αυξάνει το χειμερινό του πρόγραμμα, με την προσθήκη νέων προορισμών.

Όπως λέει ο διευθυντής Τουρισμού του Alltours, Markus Daldrup, στο fvw, η αύξηση των κρατήσεων στους θερινούς προορισμούς του οργανισμού είναι πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Μειωμένες κκρατήσεις έχει προς την Τυνησία και τους μακρυνούς προορισμούς λόγω του ισχυρού δολαρίου.

Για τη χειμερινή περίοδο 2015/16, ο Alltours θα μειώσει τις τιμές κατά 3% κατά μέσο όρο. Οι διακοπές στα Κανάρια Νησιά, την Αίγυπτο, τη Μαγιόρκα και την Τουρκία θα είναι φθηνότερες. Στην Τουρκία, μάλιστα, οι χειμερινές τιμές θα είναι μειωμένες κατά 10%.

Νέα προορισμοί είναι το Ομάν, όπου διαθέτει 11 πολυτελή ξενοδοχεία στο Μουσκάτ και το παραθαλάσσιο θέρετρο της Σαλαλάχ, και η Σλοβενία, με πακέτα σκι το χειμώνα. Επιπλέον, ο Alltours θα έχει περισσότερες αποκλειστικές προσφορές, μεταξύ των οποίων 15 Allsun ξενοδοχεία στην Ισπανία.

Συνολικά,για το χειμώνα ο Alltours στοχεύει σε αύξηση 2,5% του αριθμού των πελατών και, λόγω της μείωσης των τιμών, σε αύξηση 1,5% στα έσοδα.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με στελέχη της EasyJet

Ευρωπαϊκός τουρισμός: Αύξηση ταξιδιωτικών δαπανών 14,3%

O Όμιλος Mitsis προσθέτει νέο προορισμό στο χαρτοφυλάκιό του με την εξαγορά 4* ξενοδοχειακού θερέτρου

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Tour operators: Ακόμη πιο ψηλά φέτος η Ελλάδα

Αύξηση 5% σημειώθηκε τον Απρίλιο στις αφίξεις τουριστών με τσάρτερ

Jobmatch: Το νέο «εργαλείο» για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον τουρισμό

Η Ελλάδα αποκτά μια σταθερή βάση τουριστικών ροών στα επίπεδα των 30 εκατομμυρίων αφίξεων