Αλλαγή πλεύσης στον Ιπποκράτη

Αλλαγή πλεύσης στον Ιπποκράτη

Αλλαγή πλεύσης στον Ιπποκράτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 90 ΦΟΡΕΣ

Η σημερινή έκτακτη Γ.Σ. θα έχει ως θέμα τη μεταστέγαση του ανδρικού τμήματος αντί του γυναικείου

Μετά από δύο άσκοπα ραντεβού των μελών της διοίκησης του Ιπποκράτη, για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, με αφορμή την πιθανότητα να «μετακομίσει» σε άλλο σύλλογο το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, αλλάζει αναγκαστικά η τακτική των διοικούντων και πλέον εξετάζεται πιο σοβαρά από ποτέ η μεταστέγαση της ανδρικής ομάδας, η οποία σε λίγες μέρες θα διεκδικήσει την άνοδό της στη Γ’ εθνική!

Το ενδιαφέρον για το γυναικείο τμήμα δεν δείχνει να είναι έντονο στην Κω, τουλάχιστον αυτή την περίοδο που η οικονομική κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και το μέλλον (ολόκληρης της χώρας!) εντελώς αβέβαιο. Η στήριξη έχει μείνει στα λόγια και εμπράκτως δεν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορεί να βασιστεί η ομάδα προκειμένου να συμμετάσχει για τρίτη χρονιά στην Α1.

Το πρόβλημα γιγαντώθηκε με την υποψηφιότητα των ανδρών να προβιβαστούν στη Γ’ εθνική. Βέβαια, η προοπτική για δύο τμήματα του ίδιου συλλόγου με παράλληλη συμμετοχή σε εθνική κατηγορία θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη πολλούς μήνες νωρίτερα και όχι να περιμένουν το καλοκαίρι, που όλος ο κόσμος ασχολείται με τον τουρισμό, για να βρεθεί λύση.

Η τελευταία άκαρπη συνάντηση έγινε αρχές Ιουνίου και η τρίτη «απόπειρα» συνέλευσης ορίστηκε για σήμερα (Τετάρτη 17/6) στις 19.00’ στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού. Αυτή τη φορά θα συζητηθεί το ενδεχόμενο μεταστέγασης του ανδρικού τμήματος.

Η πρόσκληση αναφέρει: «Την Τετάρτη 17/6 και ώρα 19.00’ στο κλειστό γυμναστήριο Κω, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ Ιπποκράτη με θέμα την πρόταση της διοίκησης για τη μεταστέγαση σε άλλο σωματείο του ανδρικού τμήματος.

Καλούμε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη να παραβρεθούν και παρακαλούμε όσους δεν έχουν δικαίωμα ψήφου (αθλητές και προπονητές της τρέχουσας σεζόν και μη εγγεγραμμένα μέλη) να διευκολύνουν τη συνέλευση αφού θα συμμετέχουν σε αυτή μόνο όσοι έχουν δικαίωμα».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.