Διορίστηκε πρόεδρος ο Γιάννης Μαρίνος

Διορίστηκε πρόεδρος ο Γιάννης Μαρίνος

Διορίστηκε πρόεδρος ο Γιάννης Μαρίνος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 780 ΦΟΡΕΣ

ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο δικηγόρος κ. Γιάννης Μαρίνος θα είναι ο πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αυτό προβλέπει η απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Παν. Σκουρλέτη η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Ειδικότερα αναφέρεται στην απόφαση τα εξής:
1. Τροποποιείται η αριθμ. οικ/Δ30/32299/975/3−10−2013 (ΥΟΔΔ 496) απόφαση και ορίζονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οι εξής:

α. Ο Μαρίνος Γιάννης του Αποστόλου, δικηγόρος, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Ξυλουρά του Ιορδάνη, ξεναγό, σε αντικατάσταση αντίστοιχα των Σάββα Πεταλά και Αικατερίνης − Ελισάβετ−Σοφίας Πρεσβύρη, των οποίων λύεται η θητεία.

β. Η Μαριάνθη Γεωργαλλίδου του Γεωργίου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου, ως Α ́ Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον Δημήτρη Κυπριώτη του Σπυρίδωνος, δημοτικό υπάλληλο, σε αντικατάσταση αντίστοιχα των Βασιλείου Καρναβά και Δημητρίου Ζανεττούλλη, των οποίων λύεται η θητεία.

γ. Ο Κυριάκος Κασάπης του Βασιλείου, φαρμακοποιός, ως Β ́ Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Κακακιό του Ελευθερίου, δικηγόρο, σε αντικατάσταση αντίστοιχα των Εμμανουήλ Χαραλάμπους, ο οποίος ορίζεται ως τακτικό μέλος και Δημοσθένη Λουϊζίδη, του οποίου λύεται η θητεία.

δ. Η Τσαμπίκα Κελεπέρα του Πέτρου, δημοτική υπάλληλος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Φαίδρα Μαλανδρή του Μιχαήλ, δημοσιογράφο, σε αντικατάσταση αντίστοιχα των Ευαγγελίας Τρίπη − Χριστοφάκη και Αντωνίου Κολιάδη, των οποίων λύεται η θητεία.

ε. Ο Εμμανουήλ Χαραλάμπους του Ευαγγέλου, δικηγόρος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ευδοκία Πάττα Αποστολίδη του Σταύρου, υπάλληλο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου (ΔΕΥΑΡ), σε αντικατάσταση αντίστοιχα των Αντωνίου Κωστάκη και Περσεφόνης Χατζηελευθερίου, των οποίων λύεται η θητεία.

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη