Νέος γενικός αρχηγός στον Ιάλυσο ο Θανάσης Σύρμας

Νέος γενικός αρχηγός στον Ιάλυσο ο Θανάσης Σύρμας

Νέος γενικός αρχηγός στον Ιάλυσο ο Θανάσης Σύρμας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 273 ΦΟΡΕΣ

Ο πρώην παράγοντας του Φοίβου, «μεταγράφηκε» στους «ερυθροκίτρινους»

Παραγοντική μεταγραφή πραγματοποίησε χθες ο Ιάλυσος, που αναμένεται να τον βοηθήσει πολύ στην πορεία του στην Γ΄ Εθνική. Πρόκειται για τον Θανάση Συρμα, ο οποίος είχε προ ημερών παραιτηθεί από το πόστο αυτό της ομάδας του Φοίβου, αλλά όπως φάνηκε δεν έμεινε για πολύ χωρίς ομάδα.

Η πείρα του από το ποδόσφαιρο –ήταν παίκτης του Πανιωνίου- αλλά και η περσινή πορεία του στην γενική αρχηγία του Φοίβου, ανάγκασαν τους ανθρώπους του Ιάλυσου να τον φέρουν στην ομάδα τους και στην Γ΄ Εθνική.

Για τον λόγο αυτό υπήρξε σχετική ανακοίνωση από τον Ιάλυσο χθες η οποία αναφέρει:
«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Αθανάσιο Σύρμα. Ο κύριος Σύρμας θα αναλάβει τη θέση του Γενικού Αρχηγού και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιάλυσου».

Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η πρώτη συνάντηση του κ. Πέτρου Μίχου με τους ανθρώπους του Ίαλυσου. Ο 56χρονος τεχνικός μίλησε αρχικά με τους κ.κ Σάββενα, Κουλούμπρη και Τσιάμη, οι οποίοι τον ενημέρωσαν λεπτομερώς για οτιδήποτε αφορά την ομάδα και στη συνέχεια ο κ. Μίχος παρακολούθησε σε dvd τους αγώνες των play off της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Το βράδυ δείπνησε με όλα τα μέλη της διοίκησης σε γνωστό εστιατόριο της πόλης. Ο Ιάλυσος θα παρουσιάσει τον νέο προπονητή του στους εκπροσώπους του τύπου και των ΜΜΕ σήμερα στις 18.00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Blue Bay και ο ίδιος θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του τεθούν.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”