Προφυλακίστηκε Τούρκος δουλέμπορος που συνελήφθη πριν μερικές μέρες

Προφυλακίστηκε Τούρκος δουλέμπορος που συνελήφθη πριν μερικές μέρες

Προφυλακίστηκε Τούρκος δουλέμπορος που συνελήφθη πριν μερικές μέρες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 136 ΦΟΡΕΣ

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες μετά την απολογία του ο 40χρονος Τούρκος που συνελήφθη πριν μερικές μέρες μετά από καταδίωξη των Λιμενικών να μεταφέρει στην Σύμη 4 αλλοδαπούς!

Σε βάρος του 40χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί, όπου και αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται. Ωστόσο με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 40χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν στη Σύμη το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιουνίου 2015 όταν εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή κοντά στον όρμο της «Μαραθούντας» στη Σύμη από προσωπικό του Λιμεναρχείου Σύμης ο 40χρονος αλλοδαπός διακινητής και 4 παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ταχύπλοο σκάφος στο οποίο επέβαιναν στελέχη του Λιμεναρχείου Σύμης, εντόπισε στην συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, ιστιοφόρο σκάφος να αποβιβάζει σε βραχώδη περιοχή, κοντά του όρμου «ΜΑΡΑΘΟΥΝΤΑΣ», τους τέσσερις αλλοδαπούς.

Οι ανωτέρω, μαζί με τον 40χρονο αλλοδαπό Κυβερνήτη του Ι/Φ, που φέρεται ως υπεύθυνος για την παράνομη μεταφορά τους, συνελήφθησαν, ενώ από το Λιμεναρχείο Σύμης που διενήργησε την προανάκριση κατασχέθηκε το εν λόγω ιστιοφόρο.

Διαβάστε ακόμη

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»